Melaike2779 Gizemnnurr merhabalar ben Bilecik’te yaşıyorum da İnegöl aritmi Hastanesi’nde devam etmek istiyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Melaike2779 Gizemnnurr burda bir arkadaşım da onu önerdi onda doğum yapmış 2 yıl önce fiyat nedir peki bilginiz var mı
Ezgimelek Mervekosar94 12 bin doğum ücreti benim ikinci doğumum olucak aynı doktor olduğu için 10 bine anlaştık biz
Mervekosar94 Gizemnnurr cuma günü doktorla görüştüm 15 bin dedş anlaşma yapmıyoruz doğurdugun zaman kaçta dogurur ödersin dedi
Mervekosar94 Gizemnnurr doktordan doktora fiyat mı değişiyor acaba benim dogumuö 15 bin dedi bende 12 falan dicek diye bekliyordum
Gizemnnurr Mervekosar94 ben doktora değil muhasebeye sormuştum sezeryan 14,500 dedi hatta 2.tip sezeryan varmış oda 17,500 muş bu ne bilmiyorum
Mervekosar94 Gizemnnurr benimki güler yıldız fiyat sabitleme yapabilir miyiz dedim yok öyle bişe doğurdugun zmana fiyat neyse onu verirsin dedi
Hilalshnn Mervekosar94 İnegöl de aritmiye gidiyorum dogumun ocak ta olacak dogum paketi varmi diye sordum yok dediler simdiden satin almak istemistim çünkü günden gune zam geliyor fiyat sabitleme olduğundan bahsetmediler
Gizemnnurr Hilalshnn cumartesi sormuştum Fiyat sabitlemeden banada hiç bahsetmediler doğum olduğunda ne kadar ise o kadar ödersiniz dediler Benimde yakın zamanda inşallah doğumum orada olacağım bakalım zam gelir mi yine