HilalYlmz Selingoktugceylin kızım olursa eğer Belinay, Suden, Lena, İsra, Sidelya, Adelina arasından seçim yapacağız🌸
Denizyadaaras Selingoktugceylin bizde Mihra ve Güneş arasinda kaldık. Size de fikir olsun :) ilk kizimin adı Güldeniz 🌸
guzelanne01_ Selingoktugceylin Kızımın ismi “Duru” şuan bir kızım daha olsa Derin,Doğa,Damla düşünürdüm
_mrvakyz Aynı şekildeyiz bizde eşimle bir türlü karar veremiyoruz. Nefes,Duru,Aden,Asya,Gökçe beğendiklerimiz fikir verin kızlar banada.
Toprak0440 _mrvakyz bence aralarında duru güzel diğerlerini o kadar çok duydum ki güzel olmalarına rağmen farklı gelmiyor
guzelanne01_ _mrvakyz kızımın Adı “Duru” çokk güzel bir isim ya iyiki koymuşum Kızımda çok seviyor Büyüdüklerinde çok övgü alıyorlar Aşırı özgüvenli oluyorlar bu yüzden kızım nerreye gitsem Anne ismimi çok seviyorlar hatta diyorlarmış bizde duru yapacaz☺️ Çok hoşuna gidiyor ve isim karekterne anelizene inana biriyim çoçuklarıma öyle isim koyuyorum Çokk zeki oluyorlar maşallah Duru lar🌸
Sevgigulsen Selingoktugceylin kızımın adı öykü ikinci kız olursa masal olacak.. onun dışında Begüm mihra mihrimal Zeynep hasta Zeynep Nil duru ada Çiğdem defne gökçe doğa simay
pera_ Selingoktugceylin ya yanlış anlamayın ama isimler standart zaten her postta hep aynı bana kalsa Zeynep koyarım akraba ismi olmasaydı neden bu kadar düşünüyorsunuz ki ilk içine sinen i koymalısınız yoksa dara düşüyor insan
beyzzsenturkk Selingoktugceylin 2. bi kızım olsa adını deva ya da inci koyardım ama deva ismine bayılıyorum