Ada9124 Kızlar 10 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı 3.7 cm boyu varmış bebeğin. Araştırmıştım 3 cm gibi oluyomuş normalde boy ama bi sorun yoktur dimi? 10 haftalıkken bebeğinizin boyu kaç cm’di?
Edagngr @Ada9124 herkesin gelişimi kemiği yediği içtiği vs ayrı ortalama olarak aynı haftalarda olanlar yakın boylarda olabiliyor ama eğer doktorunuz bir sorun görmediyse sorun yoktur öyle karşılaştırma yapınca çok uçurum farklar olabiliyor insan üzülüyor çünkü 😊
Ada9124 Edagngr evet hormonlarımız mı duygusallığımı mı endişemiz mi bilmiyorum aklıma takıldı sormak istedim bi sorun yok dedi doktorum saol canım❤️
GizemTAN Selam bende 10+5 de gittiğimde 3,9 cm olduğunu söylemişti doktor herhangi bir sıkıntı yoktur canım içini ferah tut ☺️☺️
Ada9124 GizemTAN bir sıkıntı yok dedı de cok arastırıp okuyoruz ya o kafa karıstıeıyo ıyı mı yapıyoruz kotu mu bılmıyorum😂 teşekkür ederim canım❤️
GizemTAN Ada9124 ay evet maalesef çok okuyup araştırmakta iyi değil olumsuzları okuyunca korkuyoruz hersey güzel gider inşallah ☺️☺️