Elisa46 Kızlar sıradan herkeste olan çantalar dışında hem şık hem spor kullanışlı güzel bi çanta önerisi istiyorum var mi alan güzel bişey ?
Yasemincee26 Elisa46 canım ben anne değilim henüz transferi bekliyorum öncelikle dualarınıza talibim. Eğer ki Rabbim nasip ederse şu çantayı almayı düşünüyorum sizlere fikir bana umut olsun ❤️ https://ty.gl/uhw2fyjwui
Bilge_11 Bende bekliyorum belki fikir veren olur. Organizere yerleştirdim ama çantam yok almadım henüz 37 hf.oldum bakınıyorum hala
ladyax bsraozlp bende bunun aynısını aldım çok tatlı ve bence sırt çantasından daha kullanışlı ayrıca su geçirmiyor
Zumra_elif61 Yenidoğan olarak kaç takım yeterli sizce kızlar ütüleyip kaldırdım şimdi de hepsini 6 ay üstü almışım kızım da küçükmüş yenidoğan gerekli
turkuaz_ Elisa46 beğenirmisin bilmem bem çok beğeniyorum dışarda bi kadında görmüştüm çok şık bence hemde spor ama çoktan almıştım ben kraftın ni çantasını o yüzden alamadım
Sezgitas Puredu markanın çantasını aldım, fermuarlı komple açıldığı için alta konulan ürün de kolaylıkla alınıyor bence önemli bişey bu