Sltnn40 35 haftalık hamileyim Baska hastalıgımdan dolayı zorunlu sezeryan olmam lazım bebek doğum kanalına inmiş bugun sancım da basladı yarın sabah sezeryan olacağım sisteme göre 2 hafta önde gidiyordu bebeğimin gelişimi iki doz da ciğer geliştirici iğne yapıldı ama küveze girer mi bilmiyorum korkuyorum daha önce bunu yasayan veya bilgisi olan yardımcı olabilir miok endişeliyim
BurcuAras Sltnn40 benimde yarın doğumum var 34+2 bende senin gibi korkulu saatleri sayıyorum 🥲 kilonuz kaçtı en son
majamm Sltnn40 bence 35 hafta gayet normal zaten 36ni tamamlanmis bebek 37,38,39,40 la ayni sizde de onden gidiyor. Allah yardimciniz olsun ❤️ insallah her sey iyi gecer 🙏🏼 bebegin dogum kanalina inmesini nasil anladiz peki? nasil belirtiler oluyor?
anapanda12 Sltnn40 bebek 2 kilonun üstünde ve ciğer gelişimi iyiyse girmez küveze bende 34-35 haftaya uyumlu denilen bebeğimi 38+1 de binbir korkuyla 2kilo anca doğar korkma küveze girmeyedebilir denilerek 2.760kg doğurdum girmedi şükür seninki hiç girmez hem gelişimi 37ye uyumluysa ve ciğer geliştirici olduysa hiç girmez kafan rahat gir sezeryana şimdiden hayırlı sağlıklı olsun inşallah sağ salim kucaklarsın ve hoppacık gubbacık hemencecik evinize gidersiniz
pinkpanter72 Sltnn40 40 haftalık olupta kğveze giren bile olmuş nasiptir bebek sağlıklıysa gitmeyebilir solunumu felan iyiyse
Sltnn40 BurcuAras sizin kaçtı kilosu Allah yardımcımız olsun inşallah ya erken diye endişeliyim ilk kızım 37 haftada normal doğdu 3800 ile o yüzden küveze gerek görülmedi ama simdi daha erken diye endişelerim var
Sltnn40 En son iki hafta önce bakıldı 2500 kilo idi ama iki gündür gidiyorum cihaz arızalı net kilo ve haftasını göstermiyor kaç olmuştur bilmiyorum bu yüzden riske atmamak için iki doz ciğer geliştirici iğne oldum
BurcuAras Sltnn40 benimde 2 gün önce 2205 gram dedi ama bilmiyorum bakalım sabah göreceğiz ikimizde Allah yardımcımız olsun 🥹
Sltnn40 majamm iki gündür rahmime baskı yapıyordu adet sancısı gibi agrı oluyordu doktora gittim cihaz bozuk haftalık ve kilosunu göremedim ama bebek kanala inmiş baya dedi nst de sancım çıktı
Sltnn40 anapanda12 Amin saolun teşekkür ederim inşallah girmez ya en son iki hafta önce bakıldı haftalığına ve kilosuna suan bilmediğimiz için endişelerim oldu
Sltnn40 Amin inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun bizlerinde inşallah sağ salim kucağımıza alalım inşallah
AselinAnnesi12 İki doz ciğer geliştirici ile 36 haftalık sezeryanla aldım kızımu kucağıma 2500 kg idi ve şükür küveze girmedi korkmayın inşallah sizinkide girmez 🤲🏻
Sltnn40 pinkpanter72 öyle tabi nasip kısmet ama insanın aklına hersey geliyor teşekkür ederim bu arada
Snkakr Sltnn40 iki hafta öndeyse 37 haftalık gibi doğar kilosu da iyidir o zaman. Ama küwezin kiloyla falan ilgisi yok emme refleksi iyiyse solunumu iyiyse küweze koymazlar.
Sltnn40 Snkakr aynen haftalık ve kilosu pek de önemli değil sanırım ciğerleri falan önemli iğnesini olduk inşallah bir sorun olmaz