RSsuer Kızlar 37+0 haftalık gebeyim biraz önce nokta şeklinde kırmızı bir kan geldi ama çok az geldi bu nişan mıdır. İlk gebeliğim tecrübem yok nişanda kanama devam eder mi ? Nasıl anlarım nişan olup olmadığını çok telaş yaptım akıl verin 🤦🏽♀️
269522 RSsuer canım akıntıyla birlikte mi geldi benim de koyu kırmızı akıntı şeklinde geldi birkaç kez belki tekrar gelir
bebitomom RSsuer pazartesi geldi benim nişanım canım pıhtı şeklinde kanamam oldu ama yoğun şekilde değil tabi ki günlük pedi bile kirlenmedi sonrasında tekrar koyu kırmızı kahveye yakın geldi hastaneye gittim nişan dediler takip et bakalım belki başta damla şeklinde gelmiştir sende ama bu kadar az olmaz nişan
RSsuer bebitomom Nişandan başka belirtiniz var mıydı. Benim ara ara karnımda bebek toplanıyor. Birde adet ağrısı gibi sancım var.
bebitomom RSsuer aynı şekilde topanıyordu baya sertleşiyordu karnım birde öncesin de bir kaç gün kuruk sokumum aşırı ağrıyordu sanki oradaki kemik ikiye ayrılıyordu ama nedense nişan geldikten sonra hepsi geçti 😂 sadece dün bacak aram aşırı ağrıyordu adım atamıyordum oda sanırım açıklık muayenesinden dolayı oldu
RSsuer bebitomom Şimdi hastaneden geldim 2 cm açıklığım varmış sancım var ama düzenli değil doktorum eve git sancıların çoğalırsa gel dedi nişanmış gelen kan