Minigininannesi İki gündür ağrıdan duramıyorum parol içiyorum zerre faydası yok hareket edemez oldum. Acile gitsem hamilelikte bir müdahalede bulunurlar mı?
bdenerigokce Minigininannesi evet ben gittim serum takıldı ama mide bulantım nefes darlığımda vardı hava da verildi ve resmen eve gelip hemen uyudum o kadar yorulmuşum ki vücut olarak eşim iyiki gittik dedi 🙈😂
Minigininannesi bdenerigokce birde tatile geldim odadan çıkamıyorum gözümden yaşlar akıyor artık. Umarım bir şey yaparlar bir umudum oldu Suan
bdenerigokce Minigininannesi hemen git bence, bende öyleydim aşırı iyi geldi 🙈 umarım sanada iyi gelir, geçmiş olsun 🤲🌺
bdenerigokce Minigininannesi ama çok kötüyüm falan de tamam mı, zaten kötüsün de belli et yani şuan buraya kuscam falan dedim ben😂 benim doğruydu ama sen yoksa bile ekle 😂🙈
Minigininannesi bdenerigokce Suan Antalya kemerdeyiz devlet ilgilenmezse özele giderim artık o kadar kötüyüm ki… ağlıyorum zaten sanki yüzümün kemikleri hareket ediyor düşünemiyorum bile 🙁 sizin dediğiniz gibi söylerim
Minigininannesi bdenerigokce son anda gitmedim canım parol almıştım uyuyakalmışım sabah uyandığım da fazla yoktu idare ediyorum şimdilik çünkü pek güvenemedim buradaki hastaneye
1asel-duru Gidebilirsiniz parol serum takarlar ama evde aldıysanız parol 3 saat geçmeli üstünden benimde migren var çok kez gittim serum takildi
Minigininannesi 1asel-duru evet dün parol almıştım uyuykalmisim sabaha da azalmıştı Suan öyle idare ediyorum umarım artmaz
bdenerigokce Minigininannesi parol aldıysan zaten biraz gerek yoktu ben almamak için direnip o hale gelmiştim, iyiysen çok şükür 🫶 umarım tekrarlamaz
Minigininannesi bdenerigokce umarım canım bende çok direndim ama en son aldım belki geçer umuduyla o da en azından dayanilabilir hale getirdi ☺️ teşekkür ederim dönüş ve merak ettiğiniz için ❤️