XEmosumX Betlllal sana kan vermek icin neyi bekliyorsun diyebilirim sadece 😊bugun benmde 13.günü 10.dk da aşırı silik çıktı ayni senin dünkü olay gibi foto cektim ama görünmüyor gozle rahat görüyorum ışıkta bakınca bilmiyorum igne etkisi olabilir benmki hala yarın sabahki testime göre ya kan veririm yada yoktur zaten bence sen hic durma kanini ver seninki gayet belli
Seval0Seval Betlllal cnm benim testim de böyle cameradan çıkmıyor ama ben gör biliyorum kafam gitti ya
Hafizebirhanim Bende bu tedaviyle 2 kez hamile kaldim, sunu soylemek istiyorum ki bende iki sefer 15. Gunu beklemedim. 13 te felan test yaptigimda boyle silik cikti ve sonuc pozitifti, bence icine kurt düşürme Allahin izniyle hamilesindir inşallah. 🤗
Betlllal Hafizebirhanim çok saol cnm benim aslında bugün 13 ben iğne günüyle birlikte sayıyordum iğne günüyle bugün 14. Günüm ama iğne gününü saymazsak 13 oluyor yine de çizgiler böyle cnm sende bi bakarmışım arasında fark varmı birini gündüz yapmıştım
Hafizebirhanim Betlllal bence dedigim gibo var diye tahmin ediyorum. Simdiden hayirli olsun. Yarin gidip kan verseniz hafta sonu girmeden dhs iyi olur sizin icin
Betlllal XEmosumX bence sende ver cnm 13. Günse zaten iğne etkisi yoktur geçmiştir silik te olsa olabiliryormuş
XEmosumX Betlllal gecen ay 13.gün tamamen negatifti hic yoktu bunda cok aşırı silik var iste emin olamiyorum moralim cok bozuldu valla yinede şükür silik de olsa cıktı hala bi umudum var aksam bidaha deneyeyim sen gibi insallah senin gibi daha belirgin cikar
XEmosumX Seval0Seval benmde aynı 13.gün iğne etkisi mi acaba hala bilmiyorum ki aksam tekrar deneyecegim eger varsa zaten biraz olsun belli olur diye düşünüyorum yani ya yeni olusuyor bebek yada iğne sifirlanmak üzere umarım vardir
Betlllal XEmosumX inşallah cnm benimde öyleydi hiç çıkmazdı hiç çizgi görmeDim resmen dün ağlıycaktım mutluluktan
Betlllal XEmosumX iğne etkisi gitmiştir cnm bence yarın 14. Günün bugün biterdi bitseydi inşallah yeni gebelik olduğu için siliktir
Seval0Seval Betlllal XEmosumX benimki kamerada fazla çıkmıyor ben göremiyorum o yüzden cumayı beklemek istemiyorum
Seval0Seval Betlllal amin cnm 1 buçuk yıl korundum bu ay bıraktım 3 mucizem benle kalsın 2 aylık düşürdüm ikisini 🙏