Betlllal Sabah yapmıştım sonradan çizgi çıkmıştı şimdi iki tane test yaptım kaset ve erken gebelik ikisi de anında çizgileşti.
Minigimmmbenim Betlllal hayırlısı olsun canım büyük ihtimalle hamilesin birde kaç dakika içinde çıktı bu cizgiler bence kan verme de fayda var daha yeni olduğundan çok az silik çıkmış ikisindede
Minigimmmbenim Betlllal şöyle soyliyim hiç çatlatma iğnesi olmadım ama benimde testlerin hep böyle silik çıkıyordu kan verince netlesiyordu hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin dualrim seninle canım ♥️
Betlllal Rumeysaufukk şuan hala göğüs hassasiyetim var az ama kasık batması da oldu bel ağrım da oldu
Betlllal Rumeysaufukk yok cnm neden sorun olsun herkesin vücudu farklı oluyor benim ağrır senin belki belirtin olmaz belki sonra olur belirtin
Betlllal Seval0Seval Seval0Seval çıktı cnm 11. Gün Silivri benim de ama bunun kadar kırmızı değildi fazla silik ti
Seval0Seval Betlllal ya ben bu kadet testini internetten aldım hamile olmayan ablamı gebe gösterdi beni negatif kan verdim cuma günü 4.910 çıktı ablamınki negatif eşim eczaneden alsın dedi bide