Begonvilgunlugu Merhaba kızlar ter kokum son 3 gündür farklı. Ağır bi koku var terimde . Bu bir şeyin belirtisi olabilir mi? 20 haftalık gebeyim
Hizligonzales Begonvilgunlugu gebelikte oluyor genelde ya normalde ben kolay kolay terleyen ter kokan bi insan degilim ogluma hamileyken de bundada asiri terliyorum ve kokuyor hormonlardan mi nedense artık
Churcill Begonvilgunlugu normal heralde ya hormonlardan dolayı. Bana da eşim öyle söylüyo evde yatıp durduğum halde akşam geldiğinde duşa girip çıkmamışsam kokuyosun diyo bana 😂
Nnoktaa Begonvilgunlugu Haftama girdim son bir kaç gündür kokumda bi tuhaflık var. 😂 ki normalde kokan biri değilim sürekli doğal roll on parfüm esans bla bla. Başkasına kokusuna tahammül edemezdim. Ne pis insanlar leş gibi kokuyolar hiç mi banyo yapmıyosunuz parfümden deodoranttan bihaber misiniz derdim 😂 anaaa bi baktım ben de kokuyorum artık. Kendime de tahammül edemiyorum 😂 ama işin ilginci dışardayken değil evde sıfır kolluyken kokuyorum. Ahhh gebelik sen nasıl değişik bir şeysin 😂😂
Enu1004 İlk haftalarda da oldu mu? Bende hanileliğin ilk başlarında oldu. Banyodan çıktığımda bile çok kötü kokuyordum. Atolye feride diye doğal içerikli bir sayfadan krem deodarant aldım. Şimdi hiç kolu gelmiyor. 21.haftadayım
Begonvilgunlugu Enu1004 hayır ilk haftalarda olmadı son 3 gündür hiç daha önce bedenimde kokmayan bi ter kokusu var
Enu1004 Begonvilgunlugu hormon artışından diye söylemişti doktorum. Daha doğal içerikli deodarant vs iyi geliyor.
Churcill Begonvilgunlugu ter kokusundan bi belirti olacağını sanmam hani Allah korusun bi hastalık gibi falan yeri geliyo kullandığımız ilaçlardan idrarımız dışkımız bile değişiyo çünkü