Semagnc Haftadayız ama doktorum 9. Hafta kontrolünde cinsiyeti belli ama 13. Haftada bakıp emin olalım dedi (sanırım erkek annesi oluyorum)
aylin_23 9+4 günlüğünüz merak ediyorum cinsiyeti Eylül 15 16 gibi kontrole gidicem belki gösterir kendini😊😊
FeyB İkili testi ne zaman yaptırdınız kızlar ? Ben 13. Hafta da yaptırmayı düşünüyorum doktor büyümüş olur daha net sonuçlar alırız demişti
Leman_Aliyeva FeyB ben yaptirdim 12haftalik olduq henuz sonuclar cikmadi turkiyeye gonderiyor bizim burada tahlilleri o yuzden
Annecibebe Ben 8 haftalık hamileyim Mart olmuyor mu doğum yada yanlış mı hesaplıyorum buradakilerin çoğu benden 3 4 hafta ileride çünkü 😅
bitanemiz24 Annecibebe bende 8 haftalığım doktorum tahmini doğum 9 nisan dedi ama tüp bebek olduğu için sezaryen olurum oda erken olur mart sonu düşünüyorum bende
Seymanurrr06 10+2 deyim eylülün ortası gibi gideceğim kontrole bakalım bizim bıdığın cinsiyeti ne olacak 🙈🥰
Annecibebe bitanemiz24 benimde Nisan ortaları olur o zaman tahmini erken doğum olmazsa eğer sağlıkla gelsinler 🌸