Yildizyildiz94 Çam sakura şehir hastanesi, Esenler kadın doğum hastanesi , Kanuni sultan eğitim araştırma hastanesi arasında kaldım düşünüyorum bu hastanelerde doğum yapan memnun kalanlar var mı bayanlar
Morelma_ Yildizyildiz94 ilk doğumumu kanuni de yaptım kesinlikle oraya gitmeyin. Çekmediğim acı kalmadı. Ebeleri doktorları çok kötü. Ilgi sıfır
Elifdddd Yildizyildiz94 Yildizyildiz94 çam sakurayı düşünüyorum kısmetse subatta daha var ama nasıl bilmiyorum
Kayaozge Yildizyildiz94 Kanuni hastanesini asla önermem size orası resmen kapalı cezaevi gibi Ben Çam Sakura takipliydim dokuz ay boyunca oraya gittim Çok da memnundum sadece doğumumda problem yaşadığım için orada yapmadım ama orayı önerebilirim size
fundactak Yildizyildiz94 istanbulda hiç bi devlet hastanesinde dogum yapılmaz bence çam şakura yine diger devletlere göre çok çok daha iyi eger illa devlette yapıcaksanız çam şakurayı tercih edin
Morelma_ Yildizyildiz94 çam sakura şehir hastanesinde doğum yapan kuzenim ve arkadaşım vardı çok ilgili temiz bir hastaneymis orayı tercih edebilirsiniz. Ben özel yeni hayat hastanesinde doğum yapacağım
Yildizyildiz94 Elifdddd çok kötü diyende var memnun kaldım diyende hangi doktor varsa iyi ona kaldık Allah’ım iyi doktorlarla karsilastirsin
Kayaozge Yildizyildiz94 Sancım ve açılmam yoktu 41 haftaya kadar beklettiler beni 41 haftaya kadar doğurmazsan gel biz doğurtalım dediler. Sancım olmadığı için gittim onlar doğurtsun artık dedim kaydımı yaptılar İki gün boyunca beni hastanede dışarıda bekletme salonlarında beklettiler. Daha sonra bana gelip senin sancın ve açılman olmadığı için seni doğurtanayız dediler ben şok.. Başhekime kadar şikayet ettim ama tabi nafile oradan çıkıp özel hastaneye gitmiştim
Aysehaldun Hdemir1618 hangi doktora gidiyorsunuz ben dün zeynep kamile gittim ora uzak bana doktor ümraniyede kontrole git doğuma buraya gel dedi
Hdemir1618 Aysehaldun İbrahim Kale ye gidiyorum. Bana zeynep kamil de yakın ama çok ilgilenmediler. Testlerimi orda yaptırdım Ümraniye de yapacağım doğumu
Kayaozge Yildizyildiz94 Yani ben oradan çıkıp özel hastaneye gittim oradaki doktor bana çok kızdı seni nasıl bu kadar bekletmişler dedi ve ben dogurdum doğurduğum an bebeğim biraz kakasını yedi ve beş gün yoğun bakımda kaldı
Yildizyildiz94 Kayaozge gerçekten üzücü şeyler.olmus.umarim.ben.yasamam.boyle.seyler herkesin hakkında.hayirlisi neyse.o.olsun
Yildizyildiz94 fundactak hepsi de kötü degildir bence memnun kalanlarda vardır ilk tercihim cam sakura ama sürekli kötü yorumlar duydukça vazgeciyorum