Anneoluyorum23 Kızım oluyooo 😍 4 yaşında kızım var adı Asel ama isim konusunda kararsız kaldım begendiklerim Asmin Aysima Eflin Önerilerinizi bekliyorum ♥️
Mahirissmoms Anneoluyorum23 benimde oğlum var bugün bir oğlum daha olacağını öğrendim ❤️ saglıkla kucağımıza alalım
hunilimom Anneoluyorum23 sağlıcakla kucağınıza alın benim de 2 kızım var Rabia Eylül ve Aybüke ismimleri Aysima çok hoş
Snkakr Anneoluyorum23 kızım olsaydı Aden kurcaktım ama oğlum olucak alaz yada adar kurmayı düşünüyorum
bngyldrm_ İlay idil İlay’ın anlamı Ülkedeki en güzel kız demek İdil’in anlamı saf, temiz, içten olan aşk sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰
Mahirissmoms Anneoluyorum23 insallah eminim siz erkek bende kız istedim her anne gibi ama sağlıklı olsun yavrularımız yeter 😂
Morelma_ Anneoluyorum23 Benimde çok hoşuma gidiyor bir oğlum var şuan 11 haftalık hamileyim kız olursa asmin koymayı düşünüyorum bende😊💗
Mucizeolsuun Anneoluyorum23 gözünüz aydın sağlıcakla aşın kucağınıza kaçıncı haftada öğrendiniz acava cinsiyeti😊
Anneoluyorum23 Mucizeolsuun geçen hafta 15+3 de kız dedi bugün 16 haftalık oldu tekrar gittim kız dedi
Ef1001 Bizim hala net değil 20+5 teyiz kız olduğu kesinlesirse Zeynep ilay koyacağız size de fikir olur belki