Serpils Merhaba kızlar. 26 haftalık gebeyim. Bugün ki kontrolde 4 mm açıklığım olduğunu öğrendim doktor yatak istirahati verdi serklajla ilgili bir şey söylemedi. Acaba bu haftalarda serklaj yapılabiliyor mu bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirim
Esmayumk Serpils bende şuan 27+1im benimde 4 cm açıklığım var ama ben serklajlıyım. 19. Haftada serklaj oldum ve o haftadan beri yani 2 aydır yatıyorum
SedaDursun Serpils ben 26+5te acil serklaj oldum hastaneye yattığımda rahim ağzı uzunluğum 5mmdi ve hunileşme vardı ctesi yattım hastaneye ptesi ameliyat oldum doktorum 2cm açıklık vardı dedi o şekilde ameliyat oldum ameliyattan sonra da hep istirahat halindeydim şimdi 34 teyiz inşallah sizin de sağlıkla vaktinde gelir bebeğiniz 🤲🏻
Serpils Esmayumk geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Benim de ilk gebeliğim endişelendim umarım artmaz açıklık
Esmayumk Nurmert @Serpils canım haftan ileri olduğu için doktor serklaj önermemiş olabilir. Hafta ilerledikçe serklaj riskli oluyo çünkü. Yat, bol bol dua et sağlıkla ve vaktinde kavuşuruz inşallah bebişlerimize 🤲
Nurmert SedaDursun hunileşme bende de tespit edilmişti kısalıkla birlikte sanırım doktorlar daha çok ona takılıyorlar
SedaDursun Nurmert açıkçası ben neye takıldıklarını dahi anlayamadan kendimi hastanede yatarken ve ameliyat olurken buldum 😣 ama açılmadan daha korktular sanırım çünkü doktor ilk yatış yaptığında kesinlikle kalkmayacaksın ufak bir sancı gelse rahim açılır vs tarzı konuşmuştu çok şükür bi sorun olmadan bu haftalara geldik ☺️
Nurmert SedaDursun çok şükür vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alalım 😇 benimde öyle oldu saat 5te randevum vardı saat7de hastaneye yatışım yapıldı ilaç tedavisi başladı sabahına da kendimi operasyonda buldum 🫣 inşallah o haftaları görebiliriz bizde
SedaDursun Nurmert inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor bir süreç ama hep iyi düşünelim iyi olsun ☺️🌸