Minigiim-vebenn52 Kızlar şimdi çıktım doktordan bebeğim normalde 19+1 ama ultrasonda 18 gözüktü doktor bir hafta sonra yine gel dedi bu durumu yaşayan var mı korkulacak bişey mi doktor korkma beslenmene dinlenmene dikkat et dedi ama ben yine de korktum gelişimi mi durdu ne biliyim ay bi yardımcı olun hele bana
Yenibirannee Minigiim-vebenn52 2 hafta geriden yada ileriden gelisimi gelmesini normal karşılıyor doktorlar. Benimde kilosu 1 hafta geriden geliyordu. Beslenmeme dikkat ettim yakaladik cok sukur
Asel-2023 Minigiim-vebenn52 benimde 1 hafta vardı süt keçi boynuzu pekmezi bal hergun yumurta ile toparladık amaben ve eşim minyonuz o yüzden doktor sorun etmemize gerek yok dedi
Ireeeeem Minigiim-vebenn52 bol bol su, sodyumu düşük maden suyu, muz., süt yoğurt kefir türevleri, karpuz kavun, yumurta kaşar peyniri her öğün boool protein. Tavuk, et, kuru bakliyat. Bunları her gün ya da sık sık tüketmeye çalışın gelişimine destek olur :)
Minigiim-vebenn52 Ireeeeem teşekkür ederim soda içebilir miyim doktora sormadım ama bi sorun teşkil eder mi
Ireeeeem Minigiim-vebenn52 magnezyum kalsiyumu yüksek olanları seçin bebek için çok iyidir maden suyu
Yenibirannee Minigiim-vebenn52 benim gebelik sekerim yok. Nesquikli sut ictim her aksam. Ilk bebegimde de yapmistim 3500 kilo doğdu yani ben onu ictigimde bebegime yariyor. En son 33. Haftada gittim 2300 olmuştu kilosu ben kilo verdigim halde almisti bebegim. Sabahlari yumurta ve kaşar da yedim
Minigiim-vebenn52 Ay herkese teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız en ufak biseye bile korkar oldum dediklerinizi uygulamaya baslicam hemen inşallah yakalarız gününü ♥️ ay bide ultrasonda eliyle yüzünü kapatmış kızııım çokta duygusalım 🥹🥹🥹🥹 kızlar bide şey benim uyku düzenim çok yok geceleri üç dörtte falan uyuyorum sabahları 11-12 de kalkıyorum uyku düzenim de etki etmiş olabilir mi sizce ?
AslanMerak 1.5 hafta gelişim geriliği var bizde ama büyük bir problem değil kilo verdiğim ve enfeksiyon kaptığım için oluştu diye düşünüyorum. Yememe çok dikkat ediyorum protein meyve peynir tarzı şeyler baya tüketiyorum kilo alıyor büyüyor çok şükür