sevgi9654 35+4 kıyafetleri yıkadım ütüledim. Çantayı hazırlamak için erken buluyorum daha 4 hafta var çantada koku veya kırışıklık olur vs diye içimden hiç gelmiyor sancılarım başlayınca hazırlamaya başlarım 😂😂
Alyel Tugbacakan hadi kolay gelsin çok zevkli bu hazırlama olayı ama.utu bitince Ben valizi açtım. Ama içinde bişi yok yan tarafinda çeyiz düzer gibi koydum hurclara ama.agzini kapamadim kıyafet camasir bebek için pamuk göğüs pedi krem falan filan. Benim giyecekleri. Gecelik pijama takımı basortum felan ütülü kılıfta asılı aaa bugün. Makyaj malzemesi felan alım giyorum bayadir yapmadım eksiklerim var rimel pudra oda 😅
Tugbacakan Alyel ben de şimdi hurçlara koydum bebeğin eşyalarını😂😂 ama daha benim pijamam göğüs kremim falan yok kendimi unutmuşum 😂😂😂 benim de bi alışverişe çıkmam lazım 😂
Asuu-1 Alyel bana da gün verilmedi Sezeryan mı normal doğummu bi şey demediler Ama bebeğin baş yukarda böyle olursa mecbur sezeryan olacak gibi görünüyor
-36ozlem- Asuu-1 Bende aynı dertten muzdaribim . 1 aydır ters dönmezse sezeryan dedi doktor. Daha 33. Haftadayız vakit var daha inşallah dönerler 🙏
Alyel Tugbacakan çıkın çıkın ne. Bugün. Son makyaj malzemelerini de aldım bitti bı süsleme olayım kaldı işte
Stormi Benim de tam bugün 34+0 oldu canım, hastane çantası hazır yalnızca kendime atlet külot depend ekleyeceğim. Makyaj vs hiç girmiyorum çekim olmayacak tek düşündüğüm sağlıklı bir şekilde doğurup kendimi bebeğimle eve atmak 😅
-36ozlem- Alyel Haftadayız. 1 2 gündür başladım birşeyler almaya . Ufak tefek eksiklerim var hala ama . Eksikleri tamamlayıp yıkayıp ütülemeyi planlıyorum. Hayırlısıyla gelsinler minnaklar❤
Ebus2045 Alyel bende 34. Haftadayim şuan giysileri makinada yıkanıyor. İki üç güne çantayı hazırlarım. Benimde sezaryen olucak 38+2 veya 3 te sizin belli mi?
Alyel Ebus2045 kolay gelsin dün doktora gittim 3hafta sonra geldrdi bir sikintin olmassa daha gün vermedi. Gittiğimiz zaman verecek sanırım ama Ekim de olur doğum dedi bende Ekim istiyorum
Ebus2045 Alyel benimde normal şartlarda 2 Ekim ama ilk oğlum erken doğduğu için doktor Eylül 15 den sonra beklicez dedi. Bende şimdi her ihtimale karşı cantayi hazırladım dursun ne olur ne olmaz. Ben 2 hafta önce gittim kontrole 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi. Belki bu hafta belki gelecek hafta giderim bilmiyorum dün ara ara karnımın sol tarafı şiddetli ağrıdı o yüzden kararsızım. Herşey normal olursa gideyim direk sezaryen gününü versin istiyorum. Bakalım hepimiz için hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah. Bizlerde sağlıkla kucagimiza alalım kuzularimizi canım.
Alyel Ebus2045 amin inşallah hazırlamıştı iz herşeyi ne güzel. Bende 3hafta sonra gidicem başka bı durum olmassa
Busrata33 Alyel ben bitirdim erken doğum olabilir diye 33haftalıkken herşey hazırdı kafam rahat şuan 😊