Rmysarft geçmiş olsun, bebeğiniz sağlıcakla büyüsün 🌺 ben de ikinci dogumumu Bilkent’te yaptım pandemide, normal doğum oldu. Benim istemediğim bir husus vardı onu belirttim doktorlar başıma toplandi, aşağılandım okuman yazman var mı ya kadar geldi olay. En son ben burada doğum yapacağım kimseyle kötü olmak istemiyorum benim kararıma saygı duyulsun istiyorum dedim ve ortam yumuşadı. Sabaha kadar bekledim, arada uyudum. Başka kötü bir muamele görmedim, duymadım. Sadece gece uyandığım sırada doğum yapacak bir kadın ıkınmak yerine bağırıyordu doktor ona bağıracağına ikin demişti sonra kapıyı kapattım zaten. Sabah doğum oldu o da çok iyiydi. Tek sorun doğum yaptıktan sonra apar topar yanıma gelip ee sen erken doğum yapmıssın (37+1 ve biliyorlardı zaten) diyip 2 saattir yanımda duran aktif emen bir sorunu olmayan oğlumu 4 saat izleyelim diyip küveze koymaları oldu. Ben çıkış yapmasını beklerken makinesiz nefes alamıyor diyerek yatış vermişler. Bir kere zar zor gördüm bir daha asla göremedim. 4 gün boşuna yattı imza ile çıkarttım vermemek için 2 saate çıkan tahlil sonucu sürekli tacizlerimle 5 saat sonunda anca çıktı. Bütün psikolojim alt üst oldu. Sırf bu yüzden kaçıyorum bilkentten. Denk gelinecek ekip çok önemli herkesin iyi kötü bir anısı var orada🥺