Minnosaannee Bugün bi kaç kez +212 kodlu bi numara tarafından (watsapp) arandım . Profilde iki genç kız var . Google den baktım Fas alan kodu . Neyin nesi bu . Dolandırıcılık yöntemi falan mi yoksa kendini bilmezler eğlence mi arıyor
Yigit_Yagiz_Moms Minnosaannee beni de farklı farklı ülke kodlarıyla arıyorlar. Dolandırıcı bunlar. Numaraları sil engelle. Geçenlerde annemi de kayın validemi de aradılar hatta kayınvalideme merhaba nasılsın demiş ☺️
Yagmure Minnosaannee dolandırıcılık ya bu ara moda oldu böyle yabancı numaralar wpdan mesaj ayıyor arıyor falan benimde başıma geldi başka kişilerden de çok duydum direk engelleyin
sevaldqn1 Minnosaannee dolandırıcı sanirim beni de aramislar wpden rahatsiz etme modundaydi gormedim asxjnsmsnc
Minnosaannee Deletedmom_116 ne alaka yani tee ordan buraya kimi dolandırabileceklerini düşünüyorlar acaba 🙄🙄
Honeybaby_ Beni de aradılar belki 3 4 kez oldu eşimde de gördüm Pakistan Fas farklı ülkeler profilde hep güzel kızlar bir kaç gün baktım profiller hep değişiyor farklı insanlar oluyor muhtemelen dolandırma peşindeler engelleyin
mylifeAslan Beni de aradılar işte Türkiye’ye geleceğim arkadaşım yok felan dedi öncesinde de turizm başı alan bey misiniz demişti sahtekar yaniiii 😂
Minnosaannee mylifeAslan yaa bu da yeni yöntem mi 😬 ayy iyi ki gariban kocamın telinde falan görmedim. Yanlış anlaşılmaya çok müsait bi durum
Honeybaby_ Minnosaannee Minnosaannee 😄😄 Ben ilk eşimde gördüm görüntülü arama iki defa telefonu benim yanımdaydı kendisi yoktu dedim ay ne oluyor 😄 hemen numarayı kendime kaydettim sen kimsin dedim benim diğer numarayı aradın tabi cevap yok 😅
Minnosaannee Yigit_Yagiz_Moms ablama söyledim böyle aradılar diye. Belki de gençler kendilerine eğlence arıyordur dedim. Ahh yazık ne kadar saf ve iyi niyetlisin dedi bana 😂😅🤭
Yigit_Yagiz_Moms Minnosaannee doğru demiş ☺️Eğlencesine aramak eskidendi artık her yer dolandırıcı dolu
Aysensrkan Genelde görüntülü arıyorlarmış ss alıp shopluyorlarmıl dikkat edin canım açmayın yabancı numaraları geçenlerde bana mesaj attılar farklı alan koduyla eşimide görüntülü aradılar açmadık tabiiki engelleyin direkt
mylifeAslan Aysensrkan evet beni de görüntülü aradı bu kim diyene kdr wp girene kdr kapattı ben de geri aradım yüzümü göstermeden bakayım kim diye sonra msj attı