TgbHmz Asyos34 Bende 35 deyim benimde bu ara arttı şişkinlik de var sanki böyle dolgun gibi değişik bişey kötü bir durum 😭
Mutluanne66 Asyos34 ben de normal dedim bu ağrılar 33 haftalik oldum için yürürken yuruyemiyor gecelri sağ sola dönemiyordum hastaneye gitim 3 açılma var dedi normal olmiyaa biliyor bazı ağrılar
aysenuurr11 Asyos34 27+4üm ayni sekilde sikayetlerim vardi alttan bakti doktorum cok sükür bir sorun cikmadi bebek baskisindan dolayi benim ki. Sizde 33 haftalik olmussunuz ondandir ama yine de cok siddetliyse görünmekte fayda var 💖
aysenuurr11 Asyos34 doktorumun önerisi ayakta fazla kalma soluna ya da sagina yatip dinlen mesela yarim saat iş yaptin yarim saat filan dinlen rabbim saglikla vakitlce hepsinin gelmesini nasip etsin🤲🏻
Ygmrcylin Ben yaşıyorum yatamıyorum agrısından aglıyorum geceleri daha da artıyor . Tek yaptığım duş almak biraz dıştan masaj yapmak başka hıc bir şey
Asyos34 Ygmrcylin off yatınca daha kötü iğneler batıyor sanki karnım da birden inince böyle olmaya başladı
Snkakr Bende yaşıyorum.27+3 haftalığız yaklaşık bir aydır çatı ağrım war.uzandığıöda dönerken çok ağrıyo bende bi çözüm bula adım ne yazık ki