Fatma-00 Tgbclk benimde embriyolar donduruldu adet oldum transfer ne zaman bilmiyorum yarın kontrol var
Fatma-00 se2206 14 tane ama bir tanesi işlem yapilamayacak durumdaydi 13 e düştü bunlardan 11 tane döllendi ama 9 tane ye düştü sonunda canm 😊
OzlemBigk Fatma-00 benden de 14 toplandı 9u döllendi ama 5. Güne 4 tanesi gelebildi buna da şükür sevindim sizin için. Neden tüp bebek denemeştiniz?
se2206 Fatma-00 ne güzel canm transferinde hayırlısiyla olur inşallah. Bende iğne asamasındayim henüz. 10 tane yumurtan var dedi ultrasondan bakip nasıl olcak bklm
Fatma-00 OzlemBigk çok şükür canm benim Rabbım inşallah güzel haberlerimizide yazarız bende yumurta rezervim az eşimde sperm az canm doktorlar tek yolun bu olduğunu syledi siz peki
OzlemBigk se2206 kesin artacak o sayı gerileme olmuyo sonuçta arkadan gelenler de büyüyo merak etmeyin ben en az 15 çıkacak sizden şaşırıcaz hatta eminim 🥰
OzlemBigk Fatma-00 nasıl az az hali buysa maşallah yani daha ne olsun 😅 eşimde varikosel var da normal yolla olmuyor spermi az morfoloji 0 falan. Embriyo konuldu pazartesi, içimde inşallah şu an 🥰
OzlemBigk Fatma-00 ilk kez duydum prp yi şimdi araştırdım valla çok şükür oluşmuş ya Allah çözümsüz dert vermesin şükredelim başka çocuğunuz var mı?
se2206 Fatma-00 bende prp yaptırdım. Çok skur bende de ise yaradı. Önceki denememde 4 yumurta oluştu sadcee
Fatma-00 OzlemBigk yok maalesef 5 yıllık evliyim Rabbım mahrum bırakmasin prp de zor bir işlem 2 aydır o kadar yoruldum ki yaşlandım resmen