Ferdane23 OzlemBigk canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına aldirsin rabbim darısı bize benim 6. Gün bugün çok merak ediyorum 🙈
OzlemBigk Ferdane23 ben konulduktan sonra 5. Gün idrar testine başladım çok çok silikti bugün 9. Gün hala silik çok şükür kanda çıktı darısı size 🙏🏻
Busrakaradeniz [silindi] 29 yasindayim hicbisey kullanmadım çünkü tüp bebek için İstanbul’a gidip tedaviye başlamamız da biraz ani oldu
Busrakaradeniz [silindi] serdar koç ta yaptırdım özel muayenehanesi var işlemlerini bahçelievler medikalparkta yapıyor zaten muayenehane hastanenin hemen yanında çok şükür ilk deneme de oldu ve doktorumdan çok çok memnunum bir sene sonra yumurta dondurmayı düşünüyoruz
OzlemBigk Fatma-00 10. Gün için kan istiyordu ben idrar testinde kırmızı görünce hastaneye de gitmişken yaptırdım
Sakayik_cicegi se2206 canım 🌸 Allah’ım yardımcın olsun 🤲🏻 Doktorumuz aynı, ilk tüp bebek tedavimdi. Ağustos başı transfer oldum, 3 hafta önce pozitif sonucunu aldım çok şükür. Darısı sana 🌸
se2206 Sakayik_cicegi ayy ne kadar güzel. Cok dua et bana ne olur. İğne aşamasindayim daha çok heycanliyim. İnstgramin var mıydı özelden konuşsak🥰
OzlemBigk se2206 dua edicem size içinizi ferah tutun çok güzel yumurtalarım olucak diye telkin edin kendinizi herşey yolunda diye çok güzel olacak tadını çıkartın bu sürecin
dvaekn se2206 benSamsun’da yaşıyorum aynı doktora için burda başka bir doktor öneride bulundu benimde 2kez döllenme sonrası başka merkezde durdurdular inşallah güzel haberlerinizi alırsınız ben de bir ara verdim aynı doktora gitmek istiyorum
N-23 se2206 öncelikle Rabbim rast getirsin, güzel umutlu bir yol sadece sabır ve inanç dua… Bide doktor çok önemli inşallah Allah’ın izniyle olumlu sonuçlarınızı duyarız🤲🤲