Ayaz51- Kızlar canım aşırı derece de midye istiyor limonu sıkıp sıkıp yemek istiyorum , ama sanırım bizlere yasaklıymış 🫤 1-2 tanecik yesem bişey olur mu yiyen oldu mu hamişken 🌸
KuzeyinAnnesi10 Ayaz51- yiyen varmış bende görmüştüm bende çok severim 2 tane olsun yemeyi düşünüyorum ilk 3 4 ayı geçtiyseniz
bdenerigokce Ayaz51- hiç yemediğim halde canım çekti ve denedim 1 tane 😂 keşke yemeseydim midem bulandı 🤮😂😂😂 diyetisyenim yeme dedi, hanefiyim bizde mekruh bi hocama sordum yiyim mi diye o da bebek istiyordur ye dedi bende yedim gitti 😂😂😂
myangelson Ayaz51- doktorlar yasak diyor doktoruna danış bir bence buraya sormaktansa riske atılacak bir durum değil bence
NewMom__ Ayaz51- Canım çektiği için iki tane yedim. Abartmadan her şeyi yiyorum. Çocuğumuzun sağlığı iki midyeye kaldıysa yandık.
brkeisra Yememelisiniz midye denizi temizleyen dip canlısı olduğu için riske atmayın🌺 benimde çok canım istiyor ama yemiyorum sabır az kaldı 🙈
Mummumlilo Yook midye yeme ya sen bilirsin ama bence yememelisin baharatlı pilav yap azcık midye yemiş gibi olursun😅
sevaldqn1 Bence biraz dişinizi sıkın yemeyin çünkü deniz canlısindan birisi midye, doğum yaptıktan sonra doya doya ye şuan sadece bebişin sağlığını düşün unutmaya çalış 🫶🌸
ilaydaEr Ayaz51- benimde geçen hafta canım midye çekti doktoruma danıştım 3-4 tane yiyebilirsin ama temiz olduğundan emin olduğun bir yerden yemelisin demişti :) doktoruna danışmalısın bence
Sedefdinc Ya bende 2 tane yedim yedikten sonra da burda birini gördüm yazmış 5 tane yedim zehirlendim sakın yemeyin diye dikkatli ol bence 1-2 taneyi de geçme ben yedim pişman oldum 🥺🤦♀️
Ayaz51- Cevaplar için teşekkür ederim kızlar bir hafta sonra kontrolüm var ,doktoruma danışayım bakalım 🙈🌸
yenibirannis Ayaz51- benm kadar midye seven biri yoktur oturuşta 1 kg bile yiyorum ama Dr asla dedi 1 tane bile olsa yeme dedi son 1 ayımız kaldı az daha sabır diyip dişimi sıkıyorum ☺ bence sizde sabredin yada Dr danısın her Dr aynı cnki
nevzatbaskomser Ayaz51- Yememelisiniz. Gebelik dışı zamanda da pek sağlıklı olduğu söylenemez zaten. Pilavı et suyuyla karıştırın limon sıkın nefsiniz körelir bence