Anneolacakk 6 günlük bebeğim var kızlar sütüm sabah iyiyse en azından bebeğim emiyor diğer öğünlere az sanki yetmiyor neler yapmam lazım önerileriniz neler sarılık oldu 🥲
Mrvkrpnr Anneolacakk bize doktor mamaya baslattı o şekilde halletmeye çalışıyoruz size baslamadilar mi sarılık ilerlemesin olmasın diye
WiseMom Anneolacakk hayırlı uğurlu olsun yetiştim yardıma hemen. Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim
Yazmelegi_ Anneolacakk kuru dut ye Kuru incir kuru hurma bunları dogra bir bardak süte kat ve kaynat 2.3 dk da tıklasn iç Marul bulgur pilavı hosaf ye iç
1asel-duru Lactamil süt içecegi var ben faydasini gördüm Trendyoldan aldım çoğu eczane de yok dut kurusu kuru incir kuru üzüm bunları şekerli hoşaf yap iç rezene çayı bulgur pilavı et veya haşlanmış tavuk suyu ye dere otu marul bunlar süt yapıyor