Ebeguy
Busetomris
Tulipati
Deryalina-
lorix35
Özellikle gümüş kapağı bilmeyen yada almamış olan arkadaşları etiketledim cevaplarken. Arkadaşlar şöyle söyleyim, kız kardeşimden tut en yakın arkadaşlarıma kadar kim doğum yapacak olsa koşa koşa gider ilk gümüş kapak alırım, saniye düşünmem. 3 buçuk aylık oğlum var meme emmiyor 6 hafta yoğun bakımda kaldı, memelerim sündü süt sağmaktan düşünün, meme deneme dönemlerimiz de oldu. Ben böyle mucize bir şey görmedim bin kere maşallah. Yani bunu üretenden keşfedenden Allah razı olsun, al diyenden de Allah razı olsun. Lütfen alın aldırın🫶🏻 999 ayar tam saf ayar gümüş kullanıyorum ebebekten aldım. Lütfen alın kullanmadığım bir iki gaflet saatim oldu duştan çıkınca, ne kadar kıymetli olduğunu öyle fark etmiştim, 3 buçuk aydır neredeyse duşa gümüş kapaklarla gireceğim. Bu böyle gelelim diğerlerine.
Philips avent göğüs kalkanı kocaman görünüyor göğüste, sabit dursa dahi benimki süt akıttı, özellikle tek memeden sağım yaparken, yada bebek tek memeden emerken diğer memeden olağan şekilde akacak olan sütü toplamaya yarıyor, gün içinde onunla dışarıda olmam için sıfır beden meme olması lazım kötü bir görüntüsü var. Ama ben Mochi ve Lansinohun vakumlu manuel pompalarını keşfettiğimden beridir akan sütü onlarla alıyorum ve bu daha güzel oldu, bilsem onu almazdım.
Göğüs pedlerinden Lansinoh kullanıyorum, özellikle gümüş kapak meme ucu gibi çıkık durduğundan ayıp olmasın diye dışarı çıkarken takıyorum, uzun süre dışarda olcaksam sütüm akmasın diye de kullanmış oluyorum, yani önce gümüş kapak sonra üstüne ped.
Günü güzel kurtarıyor bence edinin, ama sadece bu pedi takmanızı önermem. Nasıl ki günlük ped kullanan hanımlarda idrar yolu enfeksiyonu daha çok olur, bunu kullanınca da koku ve bakteri, meme enfeksiyonu daha çok olabilir. Ben uzun süre takarsam mecburiyetten, ekşi ekşi süt kokuyor, anlayın ordan. Yani gümüş üstüne ped takınız.
Bu arada okumak isterseniz evladiyelik süt yazımın linkini bırakıyor sizleri sevgiyle kucaklıyorum, ihtiyacı olana atın, notlara kaydedin efendim ❤️
Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️
https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim