minikmucizeemaak sultankaplan Özel kontrollüyüm 3. Hafta da bir gidiyorum. 5 haftalıkken kese görmeye, 6+6 da kalp atışına gitmiştik sonra 3 hafta arayla devam ediyoruz
Demir1dnz sultankaplan özel takipliyim 35 40 gün aralıklarla çağırıyordu yapılacak testler oradayken söylüyordu bunları yaptırman gerek diye yapıyordum sonuç çıkınca yazıyordu hastaneye gitmeme gerek kalmıyor bu hafta cuma kontrolüm var tam kontrole gideceğim gün 34 gün olacak arası sorunlu riskli gebelik olmadığı sürece sık çağırmazlar son haftalara geldik bizde artık umarım bu haftadan sonra aralıkları kısaltır
Elaclkk sultankaplan ben ayda 1 defa gidiyorum. En son 16 haftalıkken cinsiyet öğrenmeye gittim şu an 19 haftalığız eylülül ikinci haftası detaylı ultrasonum var ultrasondan sonra sonuçlarımızı göstermeye gideceğiz
adatuna sultankaplan 7.haftada kalp atışı ve kese gördüm 12.haftada ikili tarama testi 17.hafta detaylı ultrason Daha sonra ayda 1 kere gittim Şuan 34.haftadayım artık 2 haftada bir gidicem
Gul2769__ sultankaplan ben özel hastane olduğu için kontrol günlerindede gidiyorum,ama normalde iki haftada bir gidiyorum şuan 13+2 bebeği hissedene kadar üç haftada bir gidicem