tunasmom Arzu501 benim bebeğimde sarılık 1 ay sürmüştü canım bir günde doğduğu zaman yani fototerapi aldı
Elifdddd Arzu501 3 ay sürmüştüü yani değer düşüyor ama o suratındaki gözlerindeki sarılık epey zaman alıyor gitmesi hemen geçmiyor yani
Arzu501 tunasmom 1 günde mi yok oldu yoksa yavaş yavaş mı? Çokmu emiyordu benimki 10 dak 2 saatde 1 saatde falan böyle emiyor.
Xname Değerinizi her zaman kanla mı bakıyorlar sarılık ölçen alet varmış en son onunla baktılar bize biraz düşmüş ama yine yüksek bizim 10 günlük daha bebeğim cihazla ilgili bilginiz var mı doğru sonuç veriyor mu?
Arzu501 Xname hayır hiç bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla fototerapiyle geçiyor kendiliğinden geçmezse eğer. Bizde 3 hafta oldu geçmedi.
Arzu501 Ozoooo ne zaman emmek isterse o zaman emiyor, kendi istediği kadar. Ama ben yinede ilave mama veriyorum ara sıra. Destek gibi.
tunasmom Arzu501 sarılık değeri 20 gelmişti 2 gün fototerapi aldı ertesi gün 8 e düşmüştü ama vücudu hala sarıydı zamanla geçicek dedi doktor. Sürekli emzirdim sütümün yetmediği yerlerde mama takviyesi verdim beslenme çok önemli çünkü. 1 ayın sonunda sarılık hiç kalmamıştı vücudunda