Birceliiiii Kızlar 14+0 da kız dedi doktor ama aile büyükleri belirtilerin erkek o cocuk erkek diyip durdu o yüzden 17+0 da bida gittim dedim bida bakın benim hafamı karıstırıyoşar doktor da yine %100 kız dedi ama hala anlatamıyorum bi bakın nerde bu kızın pipisi 😂
Ozge111 Birceliiiii 34+2 yim ilk günden herkes keisn erkek dedi 18 haftada yüzde 90 kız dendi detaylıda kız dendi hala kimse kız demiyor herkes göbek şeklinden falan erkek diyor herkes doğumu bekliyor 😂
ayseaaksoy Birceliiiii karnımın sivriliğin dolayı herkes erkek diyor ama anlatamıyorum kesin kız 😂💖👧🏼
Hdemir1618 Birceliiiii ben 21 + 4’te öğrendim bana hep erkek erkek dediler karın şeklin erkek dediler o dediler kız diyorum hala erkek diyorlar 33 deyim 😂
PrensinibekleyenAnnee Birceliiiii benimde erkek annem içimden bı ses kız diyor hala diyor pipisini resmini attım yinede inanmıyor🤣🤣
Enu1004 Aile büyükleri ne istiyorsa o olacak sanıyor🤣 biz genetikten baktırdık öğrendik annem hala diyo ki rüyamda gördüm galiba sizinki erkek
Mylittlemermaid Enu1004 😂😂annem de erkek delisi , rüyasında görmüş erkek diye, ilk çocuğum kız , ikinciyi kabullenmiyor , doktor yüzde 99 kız dedi ama o doktor bilmiyor erkek o diyor 😂😂
Maryhoney Benimde ilkiinde doktor 12 haftalıkken erkek bu dedi 3 tane doktor gezdim kız desin diye ama yok şuan 7 haftalık hamileyim inşallah kızdır kız çocuk candır ya😍😁 tabi oğlumu da çok seviyorum Allah iyiiki vermiş💗
Enu1004 Mylittlemermaid ahahaha😂😂 normalde annem kız erkek hiiç ayırt etmiyor ama benim eşim tek çocuk, anne babası da vefat ettiği için pek akrabası faşan da yok. Diyo ki erkek olsun da babasına destek olur. Sanki direkt 20 yaşında adam doğurcam erkek olsa🤣
Alininannesiiiiiii Onlar istedikleri inanmak istedkleri şeyi diretiyorlar erkek olsun istiyorlar yani baya bacak arası bos doktor da kesin demiş zaten
Hdemir1618 Birceliiiii ay yok değil dün gittim kontrole doktor tekrar kız dedi aman kızımda kızım canım kızım❤️
Limon06 Ben hamile değilken gorumcem rüya gormus tü erkek bebek gordu eşimin kucagında bu benım oğlum demiş hamilesin bu ay galiba dedı 2 hafta sonra hamıle oldugumu öğrendim erkek kesın artık dedıler canım hep tatlı istiyor vs vs bebegım iz kız ultrason da gayet net goruntu verdı ama kımse inanmadı kayınvalıdem rüyasında görmüş gelinin bebegı erkek demısler iyice kafalar karıştı gobegın erkek göbeği gıbı dıyor herkes başka yere git filan her gtmeye cinsiyet soruyorum benım artık kafam karışmaya başladı başka doktor lar da kız dıyor en son ki doktor bas baya kız hamburger gıbı şeyi var dedı 😂😂 ne olacagının bızım için bir onemı yok ilk kaybımız oldu bu ıkıncı Buda 1 sene sonra oldu yine risk içinde gectı 34 haftalık olduk kıyafetler fılan kıza uygun şeyler onun dışında kızda bızım erkek te ikisine de ihtiyacımız var ama insanların kafa karıştırması yoruyor 🥴
AlpEmir Benimki tam tersi , 3- erkek geliyor , kaynanam yok diyor kesin kız olacak , detaylıda da erkek denildi ama kabullenmiyor bir türlü En sonunda eşim kızdı, erkek olacağı belliyken kız beklemek ve kız olacak demek ne saçmalık diye
BirazbundanBirazondan1 Benim bebe de sağ tarafta olunca annem bu erkek dedi. Doktor kesin kız dedi. 32 hafta da doktor kontrolünden çıkınca annemi aradım herşey yolunda diye cinsiyeti sordun mu tekrar değişmiş mi diye soruyor. İsimli hastane çıkışı yaptırdın boşa gitmesin diyor😁 Dün tekrar karnı erkek karnı diyordu. Annem için Kız erkek farketmez