Sibel0330 yusufalpmom son adet tarihim 30 Haziran 6+3 te gittim hem kalb atışı hemde bebeği gördük daha gitmedim şuan 8+4 üm 🤗
Gamzevin yusufalpmom yusufalpmom canım 6 haftalıkken göründü kalp atısıyla birlikte suan 9 haftadayım
Gamzenakit Gamzevin merhaba suan bende 8 haftalığım dün rahimde kasılma oldu bugün kan geldi doktora gittim kalp atışı duyuldu iyiydi ama düşük öneleyici iğne yaptı progestan verdi sizlerede oldumu Sibel0330
yusufalpmom Gamzevin maşallah canjm hayırla alın kucağınıza benım ılk gebelıgımde böyle olmadı anlam veremedim
Sibel0330 Maryhoney 11 haftada bekliyorum sizi dedi ama ben öyle sık gitmeyi seven değilim doktora bi sıkıntı olmassa 15 haftamda gidecem cinsiyette bikereden öğrenmek için
Sibel0330 Maryhoney ben hiç bir testi yaptırmıyorum doktorumda sordu yaptırmak istemiyorum dedim ayrıntılı ultrason bile yaptırmıyorum 🤷🏻♀️
Denizismail 30 Haziran son adet tarihi👼şuan 8+4 günlük bklm cinsiyet merak ediyorum bir erkek evladım var kardeşimiz inş kızdır rabbim ne verirse artık🙏🤲🏻🫶🏼👼😘
Gamzevin yusufalpmom benimde ilk bebeğimde 9 haftada kalbi durmustu şuanda 9 haftadayım insllah bişey olmaz sürekli içimde korku oluyo
bitanemiz24 Gamzevin canım neden dururmuş bunu hissettin mi nasıl bilindi en çok korktuğum şey Allah bizlere bağışlasın yavrucuklarımızı
An53 Benim de bat 30 Haziran ben her hafta gidiyorum onun gelişimini görmek ellerini ayaklarını görmek dünyalara bedel nasıl dayanıyorsunuz çok şaşırdım
Gamzenakit yusufalpmom Cana_ benimde 8 temmuz dün rahimde kasılma olması sebebiyle bgün kan geldi doktora gittim direk kalp atışı duyuldu etrafında kanama yok dedi düşük önleyici iğne yaptı prgestan verdi