Gjo Sezaryandan kaç gün sonra korse taktınız ben 5 gün once sezaryan oldum dikislerim ağrıyor korkuyorum size soriyim dedim
edadm Gjo sezaryenden bir hafta sonra takılabilir diyorlar canım ama acıyorsa bilmiyorum doğum yapmadım henüz
Ao526- Gjo doktorum doğumdan bir hafta sonraki kontrollerde verdi korse kilot gibi giyiliyor , rahim toparlayarak beli sarıyor iyice daha çabuk toparlar göbeğin dedi. Sabahki akşam çıkar dedi akşam uyurken kan dolaşımın olsun ve dikişleri hava alsın diye
Anneoluyorumm00 Yazmelegi_ gitti mi canım göbeğin benim ilk doğum yaptığımda yoktur bir hafta sonra taktım baktım gibegimde yok bide çok açıyordu çıkardım, ama sonrasında 3 4 ay sonra göbeğim oluşmaya başladı senin tamamen gitti mj
Syd_nrr Gjo hastanede bana hemen medikal korse tak dedi doktor dikişlerin değmesin göbeğine dedi ben ikinci gün hemen taktım ilk gün cokk canım acıdı ama alıştım göbeğim evet gitti gibi 19ncu günümdeyim ama sarkma var aşağı doğru biraz daha iyileştikten sonra daha iyi bı korseyle desteklicem yirtiklarim çok var ama o canımı sıkıyor ve çok kötü duruyor