ElifKarata Mercimeek sağlıklı olsunlar yeterki canm 🥰 bana 16.0 da erkeğe benziyor dedi 17 ye randevu aldım yine cinsiyet için artk bende meraktan deliriyorum ya 🤣🤣🤣
Mercimeek ElifKarata ay birşey diyecem gece acildeydim ben bebişe de baktılar bildiğin pipisi vardı şok oldum kız ben kordon mu değil mi anlamadık
Mercimeek ElifKarata ay evet millet alışveriş yapıyor ben daha cinsiyet bilmiyorum 😃 boğaz enfeksiyonu canım
ElifKarata Mercimeek aynen valla neyse sağlık olsun geç olsun güç olmasın öğrenecez inşallah 🥰 çok geçmiş olsun
merii10 Ulviyekhrmn02 aslnda bnm de tam olarak kasik ağrısı degil dha farklı sanki sadece sağ tarafta oluyr büyük ihtimal büyüdüğü icndr yne de korkutuyor bni degisik ağrı olunca
karsavran Kızlar bende sızıntı şeklinde su gibi bir şey gelmeye başladı iki gündür sizde oluyor mu böyle bı akıntı fazlalığı var mı
merii10 karsavran fitil faln kullanıyorsanız o yapmış olablr mi yoksa da mutlaka doktorunuzla görüşün bnce
merii10 karsavran ben progestan kullaniyrm onun beyazla karışık sulu bı akıntısı oluyr eğer öyleyse normaldr
karsavran merii10 evet bende progrstan 200mg kullandım bitti şimdi 100 mg kullanıyorum fazlası beyaz bir şekilde geri geliyor ama sonrasında da sanki su gibi damla damla geliyor evet belki de onun etkisidir