Ucankus Nazli2763 maşallah canım ben burdayım diyor 😅 belirtilerin nelerdi yumurtlama takibi yaptın mı erken yumurtladın galiba 😍😅
Nazli2763 Ucankus evet canım ben 3 ay önce düşük yaptım ama bu ay yumurtlama takibini yaptım tabikide rabbim olmayanlara nasip etsin su an daha adetime 6 günüm var
Matmazelll Nazli2763 ayy çok güzel sağ sağlim kucağına alın inşallah benimde adetime 7 gün kaldı yapıp yapmamakta kararsızım erken olurmu sonucunu negatif görürsem üzülürüm diye bekliyorum. Banada dua edin 🤲
Nazli2763 Matmazelll istersen 1 2 gün daha bekle yani ben bide yumurtlama günümü takip ettim ben 3 ay öncede düşük yaptım nasip olursa bu 2. Gebeliğim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın olmayanlarda nasip etsin inşallah
Ucankus Nazli2763 yumurta çatlama günün ne zamandı canım yani çatladıktan ne zaman sonra çıktı bende test yapmak için bekliyorum da daha yumurta çatladıktan sonra 7 gün oldu erken mi
Nazli2763 nefessmommm verdim gülüm dün değerin yükselmiş dedi adetime daha 6 gün olduğu için 4 gün sonra tekrar gel dedi
Nazli2763 Ucankus flo uygulamasini indir canim o daha çok yardımcı olur sana ben şimdi senin adet gününü bilmiyorum falan yanlış birşey soylemiyim
caglag28 @Nazli2763 çok teşekkür ederim , rabbim size de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin gönlünüze göre versin. Olumsuz düşünmeyin ilk gebeliklerde olabiliyor düşükler pozitif olun. 🙏🏻🧿
Nazli2763 Anneoluyorumm00 canim ben 1 yıl 8 aydır evliyim 3 ay önce 2 aylık düşük yaptım 2 adet gördüm su an işte test yaptım