Hanimeller ayseaaksoy tabiki 1. Trimester bulantı halsizlik yorgunluk kusma atakları aman Allahım suan 3 deyim halsizlik yine olsa bile en azindan bulantım daha az
Hanimeller Melek-Gundogdu aaaa suan kaburga batması bendede var azıcık eğilsem direk birsey batıyor içerden böyle dik oturmam lazım sürekli neden oluyor o
Melek-Gundogdu Hanimeller yanlış olmasın da bebek yerini genişletmek istediği için oluyor dendi. Birde 27,28 haftaları büyüme atağı haftasiymiş haliyle alan dar geliyor sirtlarim kaburgalarim batıyor benimde.
Daisy0000 ayseaaksoy İlk 2si balayı gibiydi ,3.de çok zorlandım.23kg almıştım onunda etkisi vardır tabi
Hanimeller Melek-Gundogdu evet sırt kaburga ağrısı baya oluyor bende kendimi yorduğum için oluyor sanıyordum
imrnx ayseaaksoy 1 en zoruydu. Bulantı vardı gece gündüz, yataktan çıkamıyodum🙁 2.si. Nasıl geçti anlamadım cok enerjiktim 3.sü de uykusuz geçiyor ama buna da şükür 1den iyi😂
Medinedogru03 ayseaaksoy 1 inci kusmaktan geberiyordum ya çok kötü yine hamileyim yeni 6 haftalik yine yasicam diye korkuyorum
Ayshe19 tugbaaav aynen bir çok zordu 2 de biraz nefes aldım gibi heh dedim ama çok hızlı bitti 3 te sürünmece başladı 😂
Egeminannesi ayseaaksoy 3 keisnlikle bu sefer yaza denk geldi çok zorliyo beni 3 hafta önde bı de kilosu fzla karnım çok önde çok ağrıyor belim
Mcg21 Trimester en zoruuu🤦🏻♀️ idrar yolu enfeksiyonu , bel ve sırt ağrısı , geceleri uyuyamama , mide yanması say say bitmez. Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah🙏🏻
Samiree ayseaaksoy 2ci trimesterdeyim 23 haftada inanin her gun bi yerim agriyor.Surekli tansiyonum dusuyor. Oturdugum yerde nefes nefese kaliyorum bogulucam sanki. Geceleri 3-5 kez uyanmasam biseyler eksik gibi geliyor artik😢1 de bu kadar zorlanmamistim hicc.3u dusunemiyorum bile
Alif63 EmreBeyiBeklerken aynen ben de depremden 10 gün sonra öğrendim ve ben adıyamanda depreme yakalanmistim hem korkuyla hem de üzülmekle geçti hamileliğim
EmreBeyiBeklerken Alif63 ayy geçmiş olsun 🥺 bizler burda depremi yaşamadığımız halde etkilendik asla gözümün yaşı da durmadı, korkum da geçmedi. Sizin daha da fena 😔 Allah bir daha yaşatmasın 😢🤲