Yagmure prenSandprenseSMomy benim aldığım modelde sen boşaltıyorsun çöpünü ama daha üst modeli de var tabi 1 buçuk sene oldu ben alalı hazneyi boşaltmak konusunda beni zorlamıyor açıkçası bence oldukça geniş toz haznesi var ve evet roborockta uygulamada neleri ayarlayabiliyorsan silmesi halı engeli vs hepsi tefaldede var fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama bi değerlendir bence
prenSandprenseSMomy Yagmure bi araştırayım teşekkür ederm garantilik bi durum oldu mu kolay hallediyorsun demi
balimiscat Ağustos ayında yeni aldım xiaomi s10t 8000 pa çekim gücü var her seferinde büyük süpürge açılmış gibi güzel süpürüyor daha önce neden almamışım diyorum kedili ve bebekli olmak üzere olan bir ev tertemiz yapıyor
Basakhilal prenSandprenseSMomy valla ben de daha karar veremedim. Abim xoimi kullanıyor haritalamada cok sorun yaşadı bilemedim
prenSandprenseSMomy Basakhilal valla bende kafam karıştı 🙂roborock 30 bin küsür insanın çok alası gelmiyor şurda 3 ay önce 14 düü xiomi fiyat uygun gibi ama modele göre değişiyor galiba
NurYm prenSandprenseSMomy anker eufy x8 hybrid modeli çift motor sistemi çekim gücü 2000 pA çift motor olduğu için 4000 pA oluyor. Ben memmun kaldım açıkçası 🥰 şuan 20000 civarı sanırım ☺️
prenSandprenseSMomy NurYm hiç garantilik bi duurmu oldu mu nerden aldınız online alanlar uğraştırdğını söylüyor da
NurYm prenSandprenseSMomy ben hepsiburadadan aldım hiçbir problem yaşamadım. ☺️ aynısını bir tanıdığım aldı pil problemi oldu servise gönderdi halloldu. Oda çok memmun ☺️