prenSandprenseSMomy Kullandığınız robot süpürge markası roborock ismi olduğu için yorumlar iyi fiyatıda çok iyi xiomi ismi va yorumu iyi şimdi bide irobot okudum sizceee hangisi???
bulmusnesrin20 prenSandprenseSMomy irobot kullanıyorum hem süpürüyor hem siliyor haznesini de kendi boşaltıyor ve çok da güzel süpürüyor çok memnunum
Basakhilal prenSandprenseSMomy ben de arastiriyorum fakat robotock ta servis ve yedek parça sorunu yaşanıyormus haberiniz olsun
Bebisannneessi prenSandprenseSMomy xiaomi kullanıyorum, hiçbir şikayetim olmadı şimdiye kadar çok memnunum
prenSandprenseSMomy minimix model ne s7 kayınvalidem kullanıyor ama fşyatı aşırı arttı o aldıpında 14 tü şimdi 30 olmuş saçma 2 katı birden bide s5 s6 yazılım güncellemesi yokmuş artık s7 üstünü alın diyorlar
prenSandprenseSMomy Basakhilal six hangisine daha mantıklı bakıyorsunuz alacak olarak beende karar veremiyorum
BUSE1707 prenSandprenseSMomy bende alali henüz 1 ay olmak üzere ama gayet memnunum elim ayağım oldu resmen hem silip hem supuruyor içinden çıkan toza her seferinde hayret ediyorum . Teknosadan aldım aldığım kişi alabileceğinizin en iyisi dedi tabi kotuleyecek değildi aynı fiyatlarda Philips de vardi ama özellikle q7 max i tavsiye etti bende memnunum
Basakhilal prenSandprenseSMomy valla ben de daha karar veremedim. Abim xoimi kullanıyor haritalamada cok sorun yaşadı bilemedim
User22 prenSandprenseSMomy çok memnunum. Roborock alıcaktım ama alıcağım zaman istediğim model üretilmiyomş artık xiomidede tek haritalamalı vardı viomi aldım hiç memnun kalmadım çok sorunluydu iade etmek istedim kullanıcı hatası dediler en son mahkemeye verdim kazandım. Sonra Arçelik aldım aşırı memnunum sorunsuz çalışıyo hemde yanında yedek parça veriyolar mop yan fırça ve filtre
Badesmmom prenSandprenseSMomy xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2 3d kullanıyorum çok memnunum 4 5 arkadaşıma aldırırım onlar da gayet memnun
prenSandprenseSMomy Badesmmom evet bunun yorumu çok fazla fiyatı da uygun ben böyle çöp istasyonlu almak istiyorum 🙂