Fatma-1024 Kızlar 22. Haftamdym şişmeye başladı özellikle el parmaklarım. Bu sorun değil ama sabah resmen bunun sızlamasıyla ağrısıyla uyandım normal mi 😂
Burakipek Fatma-1024 ben 36haftalıj oldum benımde çok erken basladı elım ole acıokı sıkamıyorum yumruk yapamıyorum ayaklarım fil ayağı gıbı şişti ılk gebelıktede boleydı tuzlu yağlı da yemem aslında ona rağmen doğumdan önde sağlık ocağında en son kan testi verdım kolestrol tırodım Yüksel çıktı acaba gebelikten mı bı an önce saglıkla doğum yapmak ıstıyorum tabı zamanında nefes bıle alamıyorum artık🥹
cevriye35_ Fatma-1024 Benimde aynı 25 ten beri şimdi 34 haftaligiz ama tuzu falan kesmeyin bu yanlış bilgi normal şekilde tüketin vucudun yaz aylarinda tuza ihtiyaci var doktorum bana kizmisti tuzu falan kesme dedi sizde normal beslenin bol su icin yapacak bisey yok annelik zor
aysglemrkn Fatma-1024 tansiyonunuza dikkat edin benim de öyleydi şimdi tansiyon çıktı ve ilaç kullanıyorum
Edagngr Ayakkabı giyemiyorum ayaklarım öyle bir şiş sıcakların etkisi oluyor ama tuzda etken 😂 tuz yiyorsan kesebilirsin biraz daha hafifler
Fatma-1024 Kesinlikle 😂bende tuz kullanmam yani hayatımda pek yeri yok ona rağmen böyle oldu , bu değişimler mucizevi bişi geliyor ve çok tuhaf 😂😂