Minikkalp04 Kızlar bu ay neler yapıyorsunuz ben ay soğan kürü ve ovulasyon testi deniyorum birde doğurganlık Masajı sizler neler yapiyorsunuz
myangelson Minikkalp04 gebelik planlarken soğan kürü yapılmaz soğan kürü yapıldıktan sonraki ay gebe kalırlar genelde. Çünkü bebeği düşürür
Damla--35 Minikkalp04 bende soğan suyu yapmıştım ilk baya baya bir iltihap söktü diğer ay hamile kalmıştım oğlum şuan 2 yaşında 😊 hayırlısı olsun inşallah ☺️
elifsen Soğan kürü yaparken gibi kalmanız biraz zor çünkü vücuttaki iltihapla beraber bebeği de söker atar o
Minikkalp04 elifsen ama soğan kürü ile gebe kalan çok kişi var bilmiyorum o kadar yorum varki ne yapacağımı şaşırdım
adatuna Gebelik planlarken smeer testi, kan , idrar testi verip kontrollere gitmiştim. Ek olarak 3 ay varken de folik asite başlamıştım.
myangelson Minikkalp04 içeriyi temizlediği için bebek de tutunamiyor o sebeple bir de yanlış bilmiyorsam kan sulandırma özelliği de var o yüzden de tutunmasını engelliyor galiba tabi bundan emin değilim. Rica ederim şifa olsun 🌷