taazeannee kizlarr 32+2 gunluk hamileyim sabah peceteye leke geldi gibi gordum uyku sersemi ayirt edemedim cok acik bi renkti sonrasinda pamuk koydum ve yesil akinti var sadece enfeksiyon vardi bunu biliyorum doktora gitmeli miyimmmm
Ayztsla taazeannee enfeksiyondan ötürü gelmiş olabilir ama yine de doktorunuza danışmanızda fayda var 🥰
Prenssannesi_ taazeannee canım bende 36+1 hamileyim benimde enfeksiyon var kasintim aşırı ama bu sabah bendende çok az pembe renk geldiğini farkettim 3-4 sefer ama bilemiyorum sağlık ocagindaki hemşireye sordum erken dogumda olabilir enfeksiyondan da olabilir dedi bilmiyorum doktora gidicem bu gun
taazeannee simdide sanki belimde hafiften bi adet agrisi gibi agri varr psikolojik mi anlayamiyorummm
taazeannee Ayztsla doktorum enfeksiyonum cok yuksek oldugu icin erken dogum riskim oldugunu soylemisti hazirligimi yapip gidecegim 😢
taazeannee Prenssannesi_ sizin yine buyumus bebisiniz benimki daha cok kucuk korkuyorum acikcasi bekliyorum daha gelen giden yok ama agrim var insallah ikisi de zamanini bekler erken gelmezler 😥