Tubi2048 Haftaya girdim hafta sonu düğün var yol 4-5 saat sürecek sizce gidebilir miyim kızlar mola vererek sorun olur mu
ayseaaksoy Tubi2048 20. haftamda kendi aracımızla çok dinlenerek gittiğimiz halde çok yorucuydu ödemlerim fazla olmuştu
Busraa_44 Tubi2048 cano bende 33haftaya girdim Eylül 5inde Ağrı’dan Malatya ya gidecem nasıl gidecem diye düşünüyorum valla 🤭8saat felan sürüyor yolda
__mom1 En son 29da 4-5 saatlik yolculuk yaptım ama çok yorucu oluyor ödem oluyor heryerim kendi arabamla bile gitsem
Tubi2048 __mom1 evet bende 29 da 3 saatlik yola gittim 2 gün yattım aslında ama işte bi cesaret gideyim mi diyorum 😀
cagla9094 35+1de 2 saatte bir mola verip 15 dk yürüyerek 7 saat yolculuk yaptım sadece ayaklarım şişti ama ertesi güne indi başka bir sorun yaşamadım çok şükür
Tubi2048 cagla9094 bende öyle yapayım mola verelim bide ayaklarımı hep uzatayım inş sorun yaşamam 🙏🏽❤️
cagla9094 Tubi2048 evet evet mutlaka uzat ben de hep uzattım ayaklarımı belime de yastık aldım arka koltukta yata yata geldim😊
Tubi2048 Busraa_44 ayyy şimdiden Allah yardımcımız olsun ödem olmasa hiç sorun değil de işte seninki bide benim yolun 2 katı 😁
Mavigozunannesi Tubi2048 28 haftaligim yeni geldim tatilden Dr gitme dedi ama gittim🤣 son 3 aya girdiğimiz için uzun yol sıkıntı ama senin ki uzun mesafe değilmiş ben 7 8 saatlik yola gittim kendi aracimizla