Sevval_- Kızlar 32. Haftadayım. Gün içinde sık sık bebek kasılıyor bir yere toplanıp sertleşiyor. Endişelenmeli miyim?
Serendipty Sevval_- bununla ilgili post yazmıştım ben de 27. Haftadayım günde en az 10 kez yaşıyorum bunu yalancı kasılma diyorlar ama ciddi bir durumda olabilir diye doktora gideceğim kısa zamanda
Tubi2048 Sevval_- benim de öyleydi şu an 35. Haftadayım doktor artık çok normal dedi zaten sonrasında kasılma azalıp başka ağrılar başlıyor 😀
El2sed39 Elitopatra25 bemde 32+3 ve hiçbirşey yapamıyorum sizde öyle misiniz normalde evde durmayan ben evden çıkasım gelmiyor biraz yürüyünce belim felan ağrıyor günlük ev işlerini zorlana zorlana yapıyorum
Elitopatra25 El2sed39 benimde öyle valla birde bu ara temizlik yapıyorum bir oturup bir yapıyorum ayakta kalınca kasılmam çok oluyor bir araya toplanıp acıtıyor gibi çok değişik 😑
Sevval_- El2sed39 ben de zorlanmaya başladım artık, hele çalışırken daha zor oluyor gün boyu kıyafetlerle ayakta kalmak vs😬
Erme Sevval_- bende de oluyor doktorum normal oldugunu hatta böyle yalancı kasılmaların olmasının iyi oldugunu söyledi
Sevval_- Elitopatra25 ben de aktif çalışıyorum gün içerisinde devamlı ayakta olmasam da hep oturur pozisyonda olmak da sanırım kasılmaları artırıyormuş. Bu haftalardan sonra biraz dinlenin uzanın diyorlar
Elitopatra25 Sevval_- yani artık son haftalarda yaklastigimiz için bu kasılmalar normal sanırım sağlıkla alırız inşallah miniklerimizi🤲
Papatya_kokuyo5 Sevval_- bende geçen akşam ilişki sonrası kasılma ve sancı oldu düzenli değildi ama dayanamıyordu sancı girince acaba başına gelen var mı ilişkiyi yasakladm eşime daha doktora gitmeye var gidince soracam artk