Sevimli-tosbikk Naime662 evet ama sen gittiğin doktora zaten ödeme yapıyorsundur doğuma ücret ödersin
bengonca Arencim canım benim ikiz mecburi sezeryan 20 dediler. Normal doğumu falan bilmiyorum sormamı istersen çarşamba kontrol var sorarım.
Arencim bengonca benim de sezeryan olacak ama tekil gebelik. Aynı mıdır fiyat acaba? Bir de doktor nasıl,kim, memnun musunuz
Buse-selvi SedaDursun çok şükür iyi çıktı doğum ücreti şuan için aynı bir değişiklik olmadığı sürece normal doğum 12.500 sezaryen 15.000 dediler
bengonca Arencim ben doktorumdan çok memnunum gebeliğimin en başından beri ona gidiyorum. Tek çift farkedebilir emin değilim tabi. Hastaneye gittiğimde ben de sorabilirim dilerseniz
SedaDursun Buse-selvi iyi çok şükür sevindim adınıza ☺️ iyiymiş demek ki zam gelmemiş teşekkür ederim bu arada 🌸
Supermassiveblackhole İstanbul’da suda doğum yapmış veya yapacak olan hangi hastanelerde yapılıyor bilgisi olan var mı tercihen Ataşehir tarafında suda doğum yapmak istiyorum ama bilgi vs bulamıyorum
Newnewmom06 Kyrm ben doğum paketi aldığım da 16 bin doğum paketi + profesör doktorda ayrıntılı ultrason şeklinde aldım ama benim aldığım 5 ay önce
Busramomy Livaneli sezeryan normal doğum farketmez doğum paketi aldik içinde muayeneler testler tahliller doğum ücreti