hande777 Sevimli-tosbikk benim doktorumuzda Medicana ile anlaşması varmış. Acaba Medicana için aldığınız ücret sadece doğumumu kapsıyor yoksa kontroller de dahil mi?
Sevimli-tosbikk hande777 ben direk medicanadan aldım fiyatları kendi doktorum henüz bir fiyat vermedi sizde doktorunuza sorun isterseniz ben kontrollere kendi doktoruma gidicem doğuma oraya gideceğim 2hafta sonra kontrolüm var o zaman öğrenicez ücreti paketin içerisinde neler olduğunu
Alif63 bdenerigokce çok haklısınız ama her bütçe bir değil yani belki durumu yok mesela ben de isterim özel olsun ama ekonomi belli durumuz da belli
bdenerigokce Alif63 benim özel olma takıntım yok devlet doktorum çok iyi, demek istediğim doktor da önemli yakınlıktan ziyade doktor iyi mi dikişi nasıl demek istedim 🙈 belki özelde öyle doktor bulamam 🙈😂
MDSY61 Eemoss merhaba ramiye gidiyorum nehir hocaya ssvd dusunuyorum doğum bilgilerinden haberiniz varmi yani zsmdan önce ssvd 16 bindi şimdi ne kadar bilmiyorum
Buse-selvi SedaDursun Cumartesi günü detaylı ultrasona gideceğim o zaman soracağım bende hangi doktora gidiyorsunuz?
Meriva Elisa46 evet haftada 3 gün orda sanırım o yüzden bende 2 ay önceden randevu almıştım. Az kalmış sizin sağlıkla gelsin inşallah. Detaylı ultrasonu nerde yaptırdınız acaba
Yesiiimm HappyMom İzmir Tınaztepe Galen. İlk doğumumda doktorum Karataş hastanesinde çalışıyordu 4 sene önce orada yapmıştım şimdi kendi özel muayenesi olduğu için anlaşmalı olduğu hastanede yapıcam Tınaztepe Galen’de. Fiyatı şuan 23 bin ama Ocak’ta zam gelecekmiş benim doğumum Şubat’ta
Elfnrclk Naime662 merhaba Cüneyt bey e mi gidiyorsunuz başka hastanede doğum yaptırıyormuş ama memnun musunuz ?
Naime662 Elfnrclk merhaba evet aynı bölgede kısa mesfasi olan bir yerde doğum yaptırıyo evet çok memnunum bir arkadaşım da 2 çocuğunu Cüneyt beyde doğum yaptı onun sayesinde tanıdım