Elfnrclk NisaSevgili merhaba ben geçen hafta aradığımda sezeryana 13.000 demişlerdi ama size ne zaman bu fiyatı verdiler
Passions HappyMom ümraniye erdem hastanesi 7900₺ normal dogum ama masraflar falan 15 gözden cıkardık valla
Eliffc01 Beggg Bir şey soracağım sigortayı nasıl yapıyoruz acaba? Sigorta yaptiranlari görmüştüm uygulamada ama çevremde yaptıran birini duymadım.
Beggg Eliffc01 sigorta yapan kurum veya kişilere yaptırılıyor bizzat direkt gidipte yaptırabilirsiniz. Bizim tanıdığımız bir abla var araç sigortası vb işler ile uğraşıyor ona yaptırmıştık.
Emire01 Ddem peki doktorunuz kim altınkoza da. Ben Ortadoğu Hastanesi’ne gidiyorum da. Şu an için doğum 19.500 ama artacak denildi. Zaten Aralık sonu Ocak başı benim doğumum da
Pnarer8- Defnegul20 riskli gebelikte cerrahpaşa da yaptım isterseniz belirli doktorları oluyor belli bir miktar ücret ile odanız ayrı oluyor güzel ilgi alakaları 🌸
mucizem0111 Mervesencan gürkan beye mi gidiyorsunuz bende oğlumda ona gittim ve onda doğum yaptım şimdi ikinciye 6 haftalık hamileyim yine ona gidicem istanbul hospitalde doğum yapmıştım ikincidede orası olcak nasipse
EbruBoluKaya Bamsi_engin58 esnaf hastanesi. Letoon daha uygun ama kimse önermedi orayı baştan beri esnafa gidiyordum 1 aydır devlete geçtim