Ulass Tutku- ben çok memnunum ssvd yapmak istiyorum özellikle bu sebepten gidiyorum çok ilgili detaycı ve çok fazla güven veriyor insana
Nezbe Ddem vbn o hastaneye gidiyordum.fiyqti tuzlu bulduğum için şehir hastanes8nde yapacağım Kısmet olursa..
Ddem Nezbe biraz fiyatı pahalı evet ama doktor önemli şuan benim için devletteki doktorlardan pek memnun kalmadığım için bu hastaneyi tercih ediyorum
Emire01 Ddem peki doktorunuz kim altınkoza da. Ben Ortadoğu Hastanesi’ne gidiyorum da. Şu an için doğum 19.500 ama artacak denildi. Zaten Aralık sonu Ocak başı benim doğumum da
izmirli_90 İzmir karatas hastanesi 17 bin doğum ,dogumum yakın olduğu için indirimli fiyat 20 bine çıkacağını söyledi ilgilenen arkadaş.
Elif-al Elisa46 gongoren özele sorabilirsiniz fiyati çok iyi burda yazmak istemiyorum.Doktor da Ali Emre atik bi konuşabilirsiniz
2_erkekannesi_ Elif-al Evet Güngören özelde benim arkadaşım doğurdu şuan fiyatida çok makul açıkçası 🌸
Busra5454b elifcclar merhaba memnun musunuz acaba, muayene ve doğum ücretini hakkında bilginiz var mi
Denizyadaaras Havvaa93 Dr. Hüsniye sedef binöz. İlk kizimdada oydu doktorum çok memnunum. Şuan için zorunlu sezaryen 13.000 spinal anestezi 2.800 dediler. Muayenede 560 TL