HappyMom Canımız annelerimiz, doğuma ayırdığınız bütçe nedir? Doğum yapacağınız il ve hastane bilgisini de yoruma yazar mısınız? 💜
bdenerigokce Sebahat25 yani yakınlık da tabiki önemli ama yakın olmak en önemlisi demek değil bence çünkü dikişi iyi yapacaklar mı, güzel davranacaklar mı? Doktorlar ebeler bu konuda yeterince bilgili mi, zamanında bebek düşürenler olmuş🤷♀️
Sebahat25 Sebahat25 ılk bebegım 35 haftada geldı zor tuttu doktorum o güne kadar ıkıncı bebegım 38 de aynı doktor doktorum çok bılgılı efendı bırı mennunum devlette fakat her dogumda cıcek yolladım odasına elleri dert görmesin
Handerdemm Sebahat25 Memorial hastanesinden doğum paketi aldım gebelik takibi için doktorumdan cok memnunum doğumuda orada yapacığım suan fiyat 25-30 civarı ama yeniyılda güncellenecekmiş 50K tutar diye düşünüyorum.
_Buse_0505 2_erkekannesi_ şişli ok meydan özelı hastanesi demi ya geçen biru diyordu orda 35 bin istemişler siz ne zman sordnz bu kadr uygun olması çok iyi eğer gerçekse
Gozde_32 HappyMom Bahçelievler medicalpark özel sigortam var 10 muayane hakkim dogum dahil gecen sene 4000 tl yaptirdim
Elisa46 İstanbul Avrupa yakası tarafı özel hastanelerde fiyatı uygun iyi bir Dr söyler misiniz . Beylikdüzündeym
Newnewmom06 Elisa46 fiyatı uygun mu değil mi bilmiyorum ama Avrasya hastanesi çok başarılı Zeytinburnu’nda bi bakın derim
Sukran2022 Elisa46 Benim geldiğim doktoru önereyim sana direk ona git bence fiyatları da iyi Birinci Hastanesi var Yakuplu da orada dilek Pınar hoca var çok iyi bir kadın
Yas3ming HappyMom istanbul medicana beylikdüzü hastanesinde olacak şuan normal doğum mu sezeryan mi belli değil ama ortalama 20 25 bin civarı doğum ücreti
Merve1531 elifdemirarslan Bende Sefaköy medipole gidiyorum 10.200 u kim söyledi size 🥺 bana 1 ay önce bile normale 15 sezeryana 18 falan dediler bide sgk ya zam geldi yine fiyatlar guncellenicek offf siz ne zaman sordunuz fiyat
Nurdidi elifdemirarslan Bende takibimi orada yapılıyordu Esenler medipol ile aralarında fiyat farkı var
Avril Dylann_3433 hangi Acıbadem acaba? Ben Ataşehir şubesine gidiyorum bize doğum paketi yok denildi.