Caglamehmet 32+6 gunluguz ağrı ve akıntı ile geldim nst de sancı çıktı yatış işlemi yapildi ciğer gelişimi inesi vurdular 😔
pamuksekerinannesi Caglamehmet Bende 27 haftalığım bende de akıntı var ama ben çok önemsemedim önemsemem mi lazım bilemedim şimdi böyle okuyunca😞 Allah şifa versin İnşallah vakitlice gelsin cnm..
Gulus1998 Caglamehmet bana da öyle söylemiştiler. 1 hafta hastanede kal dedi doktorum ama ben doğru bulmadım ciğerin kendiliğinden açılmasını bekledim. Şükür artık 37 haftadayım Allah yardımcın olsun canım ❤
Alinmavi Caglamehmet bekleyin panik olmayin nts de sanci cikmasi dogumun olacagi anlamina gelmez. Ben 24. Haftaya kadar dayanicak mi bebegim derken 34 u gorduk cok sukur. Ki dogsa da 32. haftada cok kisa sure kuvezde kalir biseycik olmaz. 😉
Prensm CaglamehmetGeçmiş olsun😌 Akıntı nasıl canım😬 bikaç gündür benimde var ve sancıda var ara sıra bende normal diye pek korkutmadım kendimi 33 haftalığım
Prensesezgi Caglamehmet bende aynı şeyleri yaşıyorum Progestan kullanıyorum şuan 34 haftaya girdik yarın kontrolüm var bebeğin kilosuna göre Doğum yapabilirim
Dilekadir5 Caglamehmet canım bende 1 hafta hastanede yattım iğne bende vuruldum hap verip bebeginin doğumunu engelliyorlar. 31 haftalik benimde erken dogumum vardı suan 35 haftaligiz allahim bebislerimizi korusunn🙏
Oznur Gulus1998 Nasıl yani canım erken Doğum dediler doğurmak mı istemedin anlamadım nasıl 37 haftalık oldunuz
Gulus1998 Oznur bende bebeğin kalp atışları çok hızlı dediler. Rahmin çok kasılmış dediler ama ben hiç acı kasılma gibi şey hiss etmedim. Doktor 1 haftaya bebegin cigerlerini açip erken dogmasi gerektigini soyledi ama ben istemedim
Gulus1998 Oznur bende bebeğin kalp atışları çok hızlı dediler. Rahmin çok kasılmış dediler ama ben hiç acı kasılma gibi şey hiss etmedim. Doktor 1 haftaya bebegin cigerlerini açip erken dogmasi gerektigini soyledi ama ben istemedim
Oznur Gulus1998 En iyisini yapmışsın canım bize deseler biz olur deriz hemen sen bilgiliymişsin maşallah
Gulus1998 Oznur cok teşekkür ederim canım ❤ Ama tam olarak öyle olmadı benden olsa hemen hastanede tedavi almak isterdim çok endişeliydim çok korkuyordum. Ama kayınvalidem bunun doğru olmadığını söyledi. İnşAllah bebek doğdukdan sonra ciddi bişey olmaz yoksa elimden çekeceği var 😠
Caglamehmet Bebeğimi riske atamam ciğer gelişimi inesi erken doğum olursa eğer ciğeri gelişsin diye vuruluyor her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım ben birinciyi oldum ikinci ineyi de yarın 22.00 de olacağım inşallah
ZeynepSare Caglamehmet benim de öyle akıntım 32haftalığım erken doğum riskim var ama kontrolüm 33+4te kasık ağrısı da var belimde de hafif var sizce ne yapmalıyım ?