Deletedmom_116 myangelson yedigimkzle alakasız benimki ilk bir buçuk ay çekti ağlaya ağlaya mahvoluyodu ne yaparsam fayda etmedi yada sonradan fayda etti bilmiyorum ama şuan rahatız bin şükür
myangelson Deletedmom_116 bende onu diyorum aslında herşeyden yiyip icecekmissin gaz yapar diye sakinmayacakmissin bebek gazliysa zaten her türlü gazlı oluyormuş 🥺
Kalbiimde2can myangelson bencede cünkü hic gaz yapan sey yiyip icmiyorum soguk bile icmiyorum ama iste erkek bebisler galiba daha gazli oluyor🤣
Kalbiimde2can Sila66 ohhh masallahh🧿❤️😍 erkek bebisler daha gazli oluyor galiba artik basa gelen cekilecek🤣
Kalbiimde2can Sila66 öyle tabi canim saglikli olsunlarda bunlar gelip gecici insallah😍 verdide fayda etmedi bi fitil veriyorum gece o bi nebze rahatlatiyor ama iste 🤭
Deletedmom_116 kahvesever__ açılma ne kadar kuzu sancı girdikce comel ikin nefes alıp ver ben hep öyle karşıladım
myangelson Deletedmom_116 aynen bende öyle diyordum herşeyi yiyip icicem diye annem kayınvalidem falan da öyle diyordu kendini sakınma ye herşeyden o gaz yapar bu gaz yapar diye düşünme diyorlardı
kahvesever__ Deletedmom_116 nst bağlıyım aya kalkamıyorum o yüzden sancılarım da var biraz 2 cm açılmam vardı sn son şimdi kaç bilmiyom
Kalbiimde2can myangelson insallaaaaah artik gündüz neysede gece daha cok siddetleniyor sabahi zor ediyorum cogu zaman😬