Minimalannesiii kahvesever__ inşallah çok kolay, su gibi bir doğumun olur bir avazda kavuşursun bebeğine Allah yardımcın olsun inşallah 🥰 sağlıkla gelsin minik kuzu ❤️ Darısı başıma inşallah 39+5 olduk 😄
myangelson Minimalannesiii amiin insalllah canım 🤲🏻 hadi inşallah sende sağlıkla al bebisini kucağına 💜
nunusmom myangelson kız bir an sen doğuruyorsun sandım 😂 doğa yı da bebişinin ismi sandım (senle bir kaç kere karşılaştık postlarda falan) heyecan yaptım doğuruyorsun diye 😂😂😂😂😂 @kahvesever__ hayırlı sağlıklı ve de kolay doğum olsun inşallah Rabbim sağlıkla mutlulukla kavuştursun siziiiiiiiii hayırlı evlat olsun Allah karşısına heeeep iyi insanlar çıkarsın miniğimizin 🥳🥳🥳🥳
myangelson nunusmom haha yok canım ben hamile bile değilim 😅 amiiiin amin inşallah Allah razı olsun canım benim 💜💜
myangelson nunusmom yok canım hamile değilim ben Allah nasip ederse hayırlı bir zamanda olur inşallah 💜
kahvesever__ Hepinize tek tek dönemiyorum çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun yeni yatışım verildi artık bakacaklar açılmam olursa bugün doğum olucak yoksa yarın sabaha olucak inşallah 🙏
kahvesever__ myangelson inşallah eşimi yanıma almadılar oğlumuz oldu için yasakmış biraz korkuyorum dilim de yok ya nasıl doğuracam diye