annesi53 Gece kızımın ağlama sesine biranda uyku şarhoşu olarak kalktım ama böyle kalkma yok hızlı ve koşarak karnımdaki bebeğime birşey olurmu
Ezgikrgz annesi53 Olmaz içinizi ferah tutun. İleri haftalardaysanız uzanın hareket etmesini bekleyin. Yine de içiniz rahat etmezse doktora görünün.🙏🏻
Ezgikrgz annesi53 haklısınız kötü düşünmeyin ben unutup neler neler yaptım dikkat etmek gerekiyor elbet ama sıkmayın canınızı gayet iyidir hareket de ediyor ne güzel🙏🏻🥰
Fik Kuzu aniden kalkınca ağrı oluyorfu bende ama bir sıkıntı olmadı Allah’a şükür sen yinede dikkat et destek alarak kalk içini ferah tut iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun 🫂💙
annesi53 Fik evet evet doğru söylüyorsun canım bebek hareketlerini takip ediyorum şuanlık iyi bi sıkıntı yok 😍
saf-sevgi Birşey olmaz merak etmeyin onu koruyan bir kese sıvı rahim vs bir sürü katman var Rabbim inanılmaz bir yapıda yaratmış biz kadınları o güvenli bir yerde yani🤗
saf-sevgi Birşey olmaz merak etmeyin onu koruyan bir kese sıvı rahim vs bir sürü katman var Rabbim inanılmaz bir yapıda yaratmış biz kadınları o güvenli bir yerde yani🤗