Ezgiergn Doktora gittim 6+1 oldugumu söyledi. Ultrasonda kese göründü ama bebek yok . Geç döllenme olmuş dedi. 10 gün sonra tekrar gidicem. Böyle bir durum yaşayan var mı? Biraz korkuyorum ben .
naneliseker_ Ezgiergn 8 mm de bebek görünmez zaten canım. Büyük ihtimal geç döllenme hatta 5 haftalik falansın. Doktorları bazen anlamak güç. Hayırlı olsn 🫠
Mustafayigitvebeytugannesi Ezgiergn Korkma canım bende 6 haftalık kese 7 haftalık kalp atışı duymuştum. Hatta ikincide 9 haftada duydum kalp atışını. Yani kalp atışına erken daha 10 gün sonra gittiğinde duyarsın hayırlı evlat olsun inşallah 🥰🌺
Bebisannneessi Ezgiergn o haftalarda bebek görünmüyor, ilk hamileligimi ögrendigimde 6 haftalikti boş kese görmüştük ama sonradan büyüdü bebiş 😊
Ezgiergn naneliseker_ evet benim tahminime göre de 5 haftalık ama işte doktorlar biraz korkutuyor insanı. Çok teşekkür ederim.
Melisaumy Ezgiergn 8 . Haftada çağırıyo zaten kalp atışını duymak için ilk başlar herşeyden korkuyosun sonra geçiyo merak etme benimde kızım 5 gün geç döllenme
Ayseanneeee Melisaumy sekizinci hafta derken 8+ .. mi oluyor.yoksa 7+ … ya mi sekizinci hafta diyosunuz.
Ezgiergn Dün başka doktora gittim . Geç döllenme olduğunu 5 haftalık olarak gördüğünü her şeyin normal olduğunu söyledi. Haftaya tekrar gidicem. Haftaya gittiğim de İnşallah büyür. Sürekli endişe halindeyim. Çabuk büyür mü bu evrede 1 haftada kese buyur mü?
Canseel13 Ezgiergn kuzum benimde aynısı oldu ben 7.haftada keseyi 9.haftada kalbi duydum hiç stres yapma kendine şuan 35te benimki rahat ol beslenmene dikkat et bol sıvı alımı yap o mm de kese zaten gözükmez
Baby07 Ezgiergn bende aynı durumu yaşadım geç döllenme olmuştu ve kalp atışlarını 8. Haftada duyduk cnm . Endişelenme herseyin vakti zamanı var evham yapıp üzme kendini o 10 günlük süreç çok zor geçiyor ama sonu ferahlık olsun senin için ve bekleyen herkes için ❤️❤️