MelikeBulut Çok fazla ishal olduğum için şu kaybından serum verildi laktatlı ringer 1000 ml (setsiz) internette hamileler kullanmasın tarzı yaziyor böyle bı serum alan var mı hemşire doktorunuza sorduk takın sıkıntı olmaz dedi de yinede korkuyorum
PervinY MelikeBulut Bişey olmaz boş serum taktılar büyük ihtimalle su kaybı yüzünden merak etme. İlk haftalarda bulantı yüzünden çok su kaybı yaşadım ben onlarca taktılar o serumdan çok şükür hiçbir zararını görmedim.
yagmur0zer MelikeBulut merhaba hem sağlıkçı hem gebeyim yoğun bulantı kusma sebebiyle hastanede yattıgım dönemde bana da dekstroz ve RL taktılar zararlı değil sıvı dengenı saglamak için 🤗
Bebisannneessi MelikeBulut iki hafta önce ishal için 1000 ml serum takıldım bı sıkıntı olmadı, zaten kadın dogumcu yazmadı mi o serumu bisey olmaz bence
MelikeBulut Bebisannneessi evet de acilde takan doktor bu serum hamilede veriliyor mu ya gibi bı tepki verince içime kurt düşürdü
Zeynep_Ali MelikeBulut aynı sorunu bende yaşadım ve 2 serum yaptırdım sorun olmaz canım merak etme aksine iyi gelecektir
Minigim38 MelikeBulut ben hamile iken ilk 5 ay boyunca bulantım için takıldı geri kalan 4 ay içinde sancim için taktılar hicbisey olmaz merak etmeyin
Bebisannneessi MelikeBulut yok ben öyle bı tepkiyle karşılaşmamıştım hiç demekki biraz sıkıntı gördü serumda
BetulMom MelikeBulut valla bende doktora dedim hep kustuğum için serum seni rahatlatır dedi adı ne falan dedim onlar bilir ne takacaklarını dedi